1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος


Ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός έφυγε χθες από τη ζωή, αφήνοντας φτωχότερο το ελληνικό θέατρο και σινεμά. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαλούχο ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας πίσω του σημαντική καριέρα με χαρακτηριστικές τις εμφανίσεις του στις ταινίες: Η Αλίκη στο ναυτικό», «η Λίζα και η Άλλη», «Δέκα μέρες στο Παρίσι» και η «Η νύφη το ‘σκασε».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν εκείνος που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Γιάννη Μαλούχου μέσα από σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. «Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα. Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιάννης Μαλούχος, έφυγε σημερα από την ζωή στα 91 του. Μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διόνυσο, το Σπίτι του Ηθοποιού» έγραψε σχετικά ο κ. Μπιμπίλας.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα