1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ο 1ος Αγώνας Μηδενικών Διακρίσεων έρχεται στο ΟΑΚΑ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων του ΟΗΕ ο Σύλλογος Δρομείς Ελπίδας – The Hope Runners σε συνεργασια με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών (ΣΕΠ) προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα Μηδενικών Διακρίσεων την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμβολή στην διαμόρφωση Πολιτισμού κατά των Διακρίσεων, με την διάδοση του μηνύματος της μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή διάκρισης με βάση φυλετική ή εθνική καταγωγή, θρησκεία ή πεποιθήσεις, φύλο, ηλικία, αναπηρία, γλώσσα, οικονομική κατάσταση ή ταυτότητα φύλου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Εκκίνηση και Τερματισμός μέσα στο εμβληματικό ΟΑΚΑ

Η διαδρομή είναι κυκλική και επεκτείνεται στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, περνώντας μπροστά από το Pavillion του Tihio Race.

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν είναι δύο:

Αγώνας 5 χλμ
Ώρα εκκίνησης 10:30πμ.

Παιδικός Αγώνας – Αγώνας ΑΜΕΑ 1000 μ.
Ώρα εκκίνησης 10:00πμ

Συμμετοχές:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – αθλούμενοι που έχουν προσφάτως υποβληθεί σε όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσει και είναι υγιείς, λαμβάνοντας μέρος αυστηρά με δική τους ευθύνη.

Εγγραφές:

Οι εγγραφές και των δύο αγώνων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από εδώ συμπληρώνοντάς όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, και καταθέτοντας το χρηματικό ποσό των 7 ευρώ για τα 5χλμ.

Ο παιδικός Αγώνας – Αγώνας ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες τερματίσαντες αθλητές θα δοθεί αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο και τσάντα με διάφορα προϊόντα. Αναμνηστικά επίσης θα δοθούν και σε όλους τους εθελοντές. Στην γραμματεία του αγώνα στην εκκίνηση & τερματισμό θα δίνεται αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα.

Στον Αγώνα των 5χλμ θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα