1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Ο Ι.Ν. Παναγούδας υποδέχεται την Τίμια Κάρα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου


Εν όψει της Εορτής της Υπεραγίας Θεοτόκου της επικαλουμένης Γοργοϋπηκόου, στις 1 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Παναγούδας, θα πραγματοποιηθεί λαμπρή Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, εκ της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, στον Ιερό Ναό Παναγούδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Ο πάνδημος εορτασμός και η λαμπρή Υποδοχή, τελούνται υπό τις πατρικές ευλογίες και την σεπτή αδεία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, κ.κ. Ανθίμου και υπό τις ευχές και την έγκριση του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Αλεξίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους και της υπό αυτού σεβασμίας Αδελφότητος.

Η Υποδοχή της Τιμίας Κάρας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα, έμπροσθεν του Ιερού Ναού.

Το άγιο Λείψανο θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και καθημερινά θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες:

-Όρθρος – Θεία Λειτουργία 7.30 π.μ.,

-Ιερά Παράκληση 12 μ.μ.,

-Εσπερινός 6 μ.μ.,

-Ιερά Αγρυπνία 9 μ.μ..

Ανήμερα της Εορτής (Σάββατο 1 Οκτωβρίου) της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, θα πραγματοποιηθεί Ιερά Λιτανεία της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας και της Τιμίας Κάρας, στις 6 μ.μ., στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα