1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Ο άγιος πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης – Αποκάλυψη σωτηρίας!


Από την κυρία Άννα Κωνσταντίνου, κάτοικο Σερρών, λάβαμε την παρακάτω επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε.

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνου Άννα. Με τον άγιο πατέρα Ιωάννη Καλαΐδη είχε γνωριστεί η μητέρα μου Δήμητρα Κωνσταντίνου, στην Τούμπα Σερρών, όταν πήγε ο παπα – Γιάννης να λειτουργήσει στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας, το έτος 2000. Από τότε κάθε Κυριακή επισκεπτόμασταν οικογενειακώς τον πατέρα Ιωάννη και εκκλησιαζόμασταν στον Ι. Ναό του Νεοχωρίου Σιντικής. Μας αγαπούσε και μόλις φτάναμε μας υποδεχόταν με το τροπάριο της Παναγίας

«Θεοτόκε Παρθένε χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία…»

Είχα δύο παιδιά και ήθελα και τρίτο, σε ηλικία 36 ετών. Έμεινα έγκυος και όταν ήμουν 7 μηνών, ο γυναικολόγος μού είπε ότι το παιδί έχει σύνδρομο down. Ήταν ημέρα Παρασκευή και ο γιατρός μού είπε να πάω την Δευτέρα και να μου το πάρουν με καισαρική τομή και έτσι το βρέφος να χάσει την ζωή του. Τηλεφώνησα στον σύζυγό μου κλαίγοντας και αυτός μου είπε:

«Μην κλαις, θα πάμε στον Παππούλη, τον πατέρα Ιωάννη«.

Πράγματι, την Κυριακή το πρωί, πήγαμε στον ναό του αγίου Ραφαήλ, στο Νεοχώρι. Λειτουργηθήκαμε και περιμέναμε τον Παππούλη. Εν τω μεταξύ εγώ δεν ήξερα αν το παιδί είναι κορίτσι ή αγόρι επειδή δεν είχα κάνει ούτε ένα υπερηχογράφημα. Μόλις με είδε ο Παππούλης, μου είπε:

«Μην κλαις, αυτό το κορίτσι θα γεννηθεί γερό, δυνατό και θα είναι το πιο έξυπνο μωρό! »

Πραγματικά έγινε το θαύμα, χάρη στις προσευχές του πατρός Ιωάννη! Τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου! Με τις προσευχές του γεννήθηκε η Λυδία – Αθανασία, το 2005. Τώρα είναι 18 χρονών και θέλει να περάσει στην Ιατρική σχολή.»

Αγαπητοί φίλοι της Ομάδας μας θα ήθελα να αναφέρω ότι κι εμείς, στο συγγενικό μας περιβάλλον, ζήσαμε το ίδιο θαύμα με αυτό που μας έστειλε η κυρία Άννα και με τις προσευχές του αγίου πατέρα μας Ιωάννη όλα πήγαν καλά!

Να έχουμε την αγία ευχή του!

ΠΗΓΗ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα