1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Οι θεραπείες για τον καρκίνο με κάνουν να φαίνομαι γριά»


Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για το «φρικτό» φάρμακο που πρέπει να πάρει για να καταστείλει τις ορμόνες της μετά τις δύο διαγνώσεις καρκίνου τα τελευταία πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας ότι την κάνει να «αισθάνεται γερασμένη».

Το 58χρονο supermodel επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή μετά από μαστογραφία ρουτίνας που εντόπισε την ασθένεια τον Δεκέμβριο του 2018. Στη συνέχεια, οι γιατροί ανακάλυψαν καρκίνο στον θωρακικό της μυ πέρυσι.

Εμφανιζόμενη στο επεισόδιο της Πέμπτης του The View, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Λίντα μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάσταση της υγεία της και αποκάλυψε ότι μετά από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις πίστευε ότι μπορούσε να «αντιμετωπίσει τα πάντα» – μέχρι να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

«Παίρνω φανταστικά φάρμακα για πέντε χρόνια, σε κάνουν να νιώθεις τόσο καλά», είπε ειρωνικά. «Είναι φρικτά… τα ορμονοκατασταλτικά, σε κάνουν να νιώθεις γέρος».

Η Τζόι Μπεχάρ, 81 ετών, τη ρώτησε: «Υποθέτω ότι αφού αρρώστησες πολύ, εκτιμάς ακόμα περισσότερο τη ζωή, έχω δίκιο;»

Η Λίντα απάντησε: «Αλήθεια. Έκανα τόσες πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και σκέφτηκα ότι μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την χημειοθεραπεία…»

Ερωτηθείσα αν «καλωσορίζει» τις ουλές της, είπε: «Α, είμαι εντάξει με τις ουλές. Νομίζω ότι τα σημάδια είναι τρόπαια, τα πάω καλά με τα σημάδια ».

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα