1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ 1550 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΔΥΠΑ- ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ 1550 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ– ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΔΥΠΑ– ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ! Σε Θέση… μάχης το ΑΣΕΠ για την έκδοση της πρώτης προκήρυξης, από τις τρεις μεγάλες που έχει προγραμματίσει, με την οποία θα προσληφθούν 1.550 μόνιμοι σε ολόκληρο το Δημόσιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Οι φορείς για τις νέες προσλήψεις

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ- 224 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ !!

Οι προσλήψεις αφορούν:

  • Δήμους
  • Περιφέρειες
  • Υπουργεία
  • Εποπτευόμενοι φορείς υπουργείων
  • Διάφορους οργανισμούς

Η προκήρυξη των 1.550 μονίμων απευθύνεται σε υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

ΑΣΕΠ: Ποιοι συμμετέχούν στην προκήρυξη των 1.550 μονίμων – Η νέα προκήρυξη απευθύνεται σε υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα της άμεσης ΑμεΑ.

Απαιτείται μόνο ο αντίστοιχος τίτλος σπουδών με την ειδικότητα και ελάχιστα τυπικά προσόντα προκειμένου να υποβληθεί η αίτηση στους υποψηφίους.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ 1550 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΔΥΠΑ- ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ!-ΑΣΕΠ: Πότε η έκδοση της προκήρυξης των 1.550 μονίμων

Το ΑΣΕΠ ολοκληρώνει τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες, αρνολυμνο την επιπλέον καθυστέρησης που του προκαλούν οι φορείς, που θέλουν μεν τέτοιο προσωπικό αλλά δεν περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες θυέσεις στο οργανόγραμμά τους.

Επειδή αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα το ΑΣΕΠ έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην έκδοση των 1.550 μονίμων θέσεων, όπως αναφέρει ο Παναγής Γκιόλμας στο workenter.gr, οι οποίες έχουν όλες τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις να ενταχθούν στον πίνακα κατανομής και αργότερα να επανέλθει με νέα προκήρυξη για τους υπόλοιπους φορείς.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για μόνιμη πρόσληψη στο Δημόσιο (προκηρύξεις “Κ’) οφείλουν να διαθέτουν έγκυρο και ορθό Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Το Μητρώο αφορά τους υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και όλων των ειδικοτήτων.

ΔΥΠΑ: Πληρωμές Επιδομάτων Μαΐου 2024 – Τι Πρέπει να Γνωρίζετε- ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

Η ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) προγραμματίζει την πληρωμή των επιδομάτων Μαΐου 2024 για διάφορες κατηγορίες δικαιούχων. Ακολουθούν οι απαραίτητες πληροφορίες:

Πότε θα Πληρωθούν τα Επιδόματα:

Ανέργων:

Η πληρωμή για τον μήνα Μάιο 2024 αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 28 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2024.
Η ακριβής ημερομηνία πληρωμής εξαρτάται από τον φορέα πληρωμών και τον τρόπο που έχετε επιλέξει να λάβετε το επίδομά σας (π.χ., λογαριασμός τραπέζης, ταχυδρομείο).

ΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΕΚΑ- ΤΙ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ..! ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ !

Επιδοτούμενων Προγραμμάτων Απασχόλησης:

Η πληρωμή για τον μήνα Μάιο 2024 αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 28 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2024.
Η ακριβής ημερομηνία πληρωμής εξαρτάται από το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχετε και τον φορέα υλοποίησης.

Κοινωνικών Επιδομάτων:

Η πληρωμή για τον μήνα Μάιο 2024 αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 28 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2024.
Η ακριβής ημερομηνία πληρωμής εξαρτάται από το είδος του κοινωνικού επιδόματος και τον φορέα υλοποίησης.

Πώς θα Ενημερωθείτε:

Ιστοσελίδα ΔΥΠΑ: Μπορείτε να ελέγξετε την ημερομηνία πληρωμής σας στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ergasias-kai-koinonikon-upotheseon/demosia-uperesia-apaskholeses-d-up).

Ενημέρωση μέσω SMS: Εάν έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, θα λάβετε SMS με την ημερομηνία πληρωμής σας.

Επικοινωνία με ΚΕΠ ΔΥΠΑ: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της ΔΥΠΑ στην περιοχή σας για να ρωτήσετε για την ημερομηνία πληρωμής σας.

Τι Πρέπει να Κάνετε:

Ελέγξτε τα στοιχεία σας: Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας (π.χ., λογαριασμός τραπέζης, αριθμός τηλεφώνου) είναι ενημερωμένα στην ΔΥΠΑ.

Ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας στο e-ΕΦΚΑ: Εάν λαμβάνετε επίδομα ανεργίας, ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας στο e-ΕΦΚΑ για να λαμβάνετε ψηφιακά τις αποδείξεις πληρωμής σας.

Ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές: Παρακολουθήστε την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ και τα ΜΜΕ για τυχόν αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής ή στα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων.

Συμπληρωματικές Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα ανεργίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ergasias-kai-koinonikon-upotheseon/demosia-uperesia-apaskholeses-d-up) ή να επικοινωνήσετε με το ΚΕΠ ΔΥΠΑ στην περιοχή σας.





ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024- ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΕΤΑΑ, ΟΓΑ, ΙΚΑ- ΑΣΕΠ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ LIVE!!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα