1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Μεγάλη ευκαιρία για τους ανέργους :ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ 3Κ/2022, 4Κ/2022, 5Κ/2022: Μέσα στον Ιούλιο!!!!

Μεγάλη ευκαιρία για τους ανέργους :ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ 3Κ/2022, 4Κ/2022, 5Κ/2022: Μέσα στον Ιούλιο!!!!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Μόνιμες θέσεις χωρίς καμία εμπειρία στο αντικείμενο εμπεριέχουν οι μεγάλες προκηρύξεις του Ιουλίου που εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Πρόκειται για τους διαγωνισμούς 3Κ/20224Κ/2022 και 5Κ/2022.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στις προκηρύξεις αυτές περιλαμβάνονται θέσεις για τις οποίες η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης. Δηλαδή, οι υποψήφιοι με μηδενική εμπειρία (0 μόρια) μπορούν να προσληφθούν στο Δημόσιο.

Παράδειγμα:

Στη σελίδα 2109 της προκήρυξης 3Κ/2022, υπάρχει μεταξύ άλλων η ειδικότητα ΤΕ Μηχανικών. Για τη συγκεκριμένη ειδικότητα προσφέρεται θέση, στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν χωρίς να διαθέτουν προϋπηρεσία.

Σημειώστε ότι οι θέσεις χωρίς εμπειρία δεν αφορούν μόνο θέσεις για όλους τους υποψηφίους, αλλά και ειδικών κατηγοριών όπως πολύτεκνους, τρίτεκνους και άτομα με αναπηρία.

Πως διορίζονται

Οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν ειδική εμπειρία μπαίνουν σε ειδική λίστα και συναγωνίζονται μόνο τους ομοίους τους, δηλαδή αυτούς που δεν έχουν καθόλου εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος που στην έκδοση των αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι μπορούν να δουν στην ειδικότητα, π.χ. Μηχανικών, κάποιος υποψήφιος να έχει 1.452 μόρια και να μην διοριστεί ενώ κάποιος άλλος με 832 μόρια να πάρει θέση διορισμού.

Στην πρώτη περίπτωση, ο υποψήφιος είχε επιλέξει θέσεις με εμπειρία, αλλά δεν επαρκούσαν τα μόριά του, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο υποψήφιος επέλεξε θέση χωρίς εμπειρία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζεται στην ίδια ειδικότητα μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία των υποψηφίων.

Πως θα επιλέξετε θέση

Είναι φανερό ότι ο υποψήφιος με εμπειρία που αποκτήθηκε είτε στο Δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, όταν αυτή προσεγγίζει το μέγιστο των μηνών (84 μήνες) οφείλει να επιλέξει θέσεις με εμπειρία.

Θα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει τα 588 μόρια. Αντίθετα, υποψήφιος χωρίς εμπειρία είναι σχεδόν “αυτοκτονικό” να επιλέξει θέσεις που προαπαιτούμενο είναι η εμπειρία.

Κάντε τώρα δωρεάν Μητρώο

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης “Διορισμός ΤΩΡΑ” κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα