1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Λαρισαίος δεξιοτέχνης δίνει το μπαγλαμαδάκι του σε αστυνομικίνα στη Βραζιλία


Ο Δημήτρης Κατσιούρας είναι ένας Έλληνας μπουζουξής που βρέθηκε στη Βραζιλία και δεν άργησε να γίνει viral χάρη στις πενιές του και τις επικοινωνιακές του δεξιότητες.

«Καλεσμένος λοιπόν από τον Ελληνισμό του Σάο Πάολο έζησα μια φανταστική, συγκινητική βραδιά. Έλληνες και Βραζιλιάνοι μας αγκάλιασαν και μας τίμησαν απίστευτα! Η περιοδεία στην Βραζιλία συνεχίζεται με τρέλα!», έγραψε σε post του στα social media.

Όταν βρέθηκε στο κέντρο του Σάο Πάολο ο Δημήτρης πήρε το μπαγλαμαδάκι του κι έπαιξε το παλιό ρεμπέτικο τραγούδι, «Τούτοι οι μπάτσοι που `ρθαν τώρα» περιτριγυρισμένος από Βραζιλιάνους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί, έδειχναν να περνάνε πολύ καλά με τις πενιές του Δημήτρη, μέχρι που εκείνος ακούγεται να λέει πως: «φτάνει δεν είναι και για χόρταση… Μην μας πάρουν και μέσα!».

Στη συνέχεια ο μπουζουξής της καρδιάς μας έδωσε το μπαγλαμαδάκι του σε Βραζιλιάνα αστυνομικίνα λέγοντας ότι: «έχεις και το νυχάκι το ωραίο το κόκκινο, με εμπνέεις!», προσθέτοντας ότι: «αστυνομικός στο Σάο Πάολο παίζει μπαγλαμά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Αυτό δεν ξανά έγινε. Κοριτσάρα μου θα σε πάρω Ελλάδα εσένα. Εκεί με τις χειροπέδες παρέα να είμαστε».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα