1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Κρητικοί κάνουν 58 δίδυμες κάμψεις στο λεπτό και μπαίνουν στα ρεκόρ Γκίνες


Πόσες κάμψεις βγάζεις; Σίγουρα όχι τόσες όσο δύο αθλητές από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο Γιώργος Κοτσιμπός και ο Απόστολος Δέρβας κατάφεραν το ακατόρθωτο και πλέον έβαλαν ψηλά τον πήχη για τον ανταγωνισμό.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 έκαναν 43 διαδοχικές «δίδυμες» κάμψεις χωρίς διακοπή (most consecutive tandem push-ups) καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ Guinness που ήταν 39 επαναλήψεις κι ανήκε σε δύο αθλητές από τις ΗΠΑ.

Όπως διαβάζουμε στο hania news, ο Γιώργος Κοτσιμπός είναι ήδη κάτοχος ενός ρεκορ Guinness στα «Hand release pushups in one minute» το Δεκέμβριο του 2020 μετά από τραυματισμό που είχε στο χέρι.

Αμέσως μετά το ρεκόρ τραυματίστηκε στον ώμο και την μακρά κεφαλή του δικεφάλου με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρθροσκοπηκή επέμβαση και πολύμηνη αποκατάσταση. Ο αθλητής, όμως, γνωρίζοντας πώς να πετυχαίνει τους στόχους του, με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή του Iron Body, Κώστα Σταθόπουλου και το προπονητικό τιμ, κατάφερε και βγήκε νικητής πετυχαίνοντας και το δεύτερο ρεκόρ Guinness.

Δείτε το βίντεο με την κατάκτηση του νέου ρεκόρ:

 

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα