1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Καθαριστήρια για να λάμψουν τα παπούτσια σου


Δεν ξέρουμε αν το ήξερες –εμείς εδώ δεν κρίνουμε- αλλά τα παπούτσια πλένονται ανάλογα φυσικά με το υλικό κατασκευής τους. Αν μάλιστα είσαι λίγο σαρανταποδαρούσα ή ακόμη περισσότερο wannabe influencer τότε το πλύσιμο των παπουτσιών γίνεται δύσκολη υπόθεση. Αντίστοιχα αν είσαι οικογενειάρχης κι έχεις ένα ή δύο κουτσούβελα τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Επειδή ο πατροπαράδοτος τρόπος της σκάφης ή μιας φαρδιάς λεκάνης με πλύσιμο στο χέρι είναι πολύ κουραστικός και το πλυντήριο μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα πατούμενά σου, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα καθαριστήρια της πόλης για να μην παιδεύεσαι άσκοπα.

Prestodrycleaner

Στο prestodrycleaner.gr αναλαμβάνουν τον καθαρισμό όλων των παπουτσιών, ακόμη και σε περιπτώσεις “ιδιότροπων” υλικών – δύσκολων στο καθάρισμα. Πέρα από τα αθλητικά και τις μπότες σου μπορείς να καθαρίσεις παπούτσια τύπου UGG όπως επίσης γαμπριάτικα αλλά και νυφικά υποδήματα ειδικών περιστάσεων.  

Sparklean

Όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς καθαρά τα παπούτσια σου. Εκτός από σκόνη, λάσπη και λεκέδες, όλα τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί συγκεντρώνονται στα παπούτσια σου. Στο Sparklean αναλαμβάνουν τον καθαρισμό σε αθλητικά, πάνινα, δερμάτινα, σουέντ, λουστρίνια αλλά και υποδήματα από καραβόπανο. Εκτός από τον καθαρισμό αναλαμβάνουν και την αποθήκευσή τους, ενώ τα παραλαμβάνουν από την πόρτα σου για να τα επιστρέψουν και πάλι εκεί. Πληροφορίες εδώ

Μydrycleaners

Στο Μydrycleaners έχουν κάνει τον καθαρισμό παπουτσιών επιστήμη. Ενώ ξεκίνησαν καθαρίζοντας δερμάτινα παπούτσια τύπου Timberland και UGG ωστόσο σύντομα επεκτάθηκαν σε όλα τα είδη παπουτσιών. Στα αθλητικά οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως και 15€ ενώ στα σουέτ και στα δερμάτινα από 12 έως και 20€. Τα κερωμένα παπούτσια είναι τα πιο ακριβά της λίστας αφού το κόστος καθαρισμού τους υπολογίζεται μεταξύ 20 και 30€. Κι εδώ αναλαμβάνουν την παραλαβή και παράδοση των παπουτσιών προς καθάρισμα.

Πληροφορίες εδώ 

Leathercleaners.gr

Στο Leathercleaners αναλαμβάνουν τον καθαρισμό και την απολύμανση υποδημάτων κάθε είδους με εξαιρετικά αποτελέσματα. Υποδήματα αμπιγιέ, αθλητικά, ορειβατικά, μπότες καθαρίζονται άμεσα και γίνονται σαν καινούρια χωρίς κανένα άγχος και ταλαιπωρία από μεριά σου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Soclean.gr

Χρησιμοποιώντας το σύστημα βιο-καθαρισμού με ατμό στο soclean.gr καθαρίζουν σε βάθος είδη τα οποία μέχρι χθες θεωρούσατε αδιανόητο να καθαρίσουν και να γίνουν σαν καινούργια.

Αθλητικά, πάνινα (sneakers), σκαρπίνια- μπότες- μποτάκια (απλά, σουέτ, UGG, δερμάτινα) όλα γυαλίζουν και καθαρίζονται άμεσα ενώ αν βαριέσαι να πας μέχρι το κατάστημά τους, μην στεναχωριέσαι καθόλου. Βλέπεις αναλαμβάνουν αυτοί παραλαβή και παράδοση στην πόρτα σου.

 

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα