1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Καβούρι επιτέθηκε με μαχαίρι σε σεφ λίγο πριν το μαγειρέψει


Στο απίθανο βίντεο που κάνει τον γύρο του παγκόσμιου ιστού, ένα σκληροπυρηνικό καβούρι παραδίδει μαθήματα αυτοάμυνας, αρπάζοντας το μαχαίρι και τρέχοντας να επιτεθεί στον σεφ που ήταν έτοιμος να το μαγειρέψει.

Το περιστατικό συνέβη στις Φιλιππίνες, και έχει γίνει viral χάρη στο σχετικό δημοσίευμα της New York Post.

Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ασυνήθιστο για τα καβούρια να επιδεικνύουν αμυντική συμπεριφορά όταν νιώθουν ότι απειλούνται, αλλά η χρήση μαχαιριού είναι μάλλον μοναδική περίπτωση.

Τα καβούρια είναι γνωστά για τις δυνατές τους δαγκάνες, τις οποίες χρησιμοποιούν τόσο για άμυνα όσο και για να πιάνουν τη λεία τους. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι το καβούρι έπιασε με κάποιο τρόπο το μαχαίρι και όταν ο σεφ προσπάθησε να του το πάρει πίσω, το καβούρι σήκωσε τις δαγκάνες του, η μία εκ των οποίων κρατούσε το μαχαίρι, σε μια πράξη αυτοάμυνας.

Αν και δεν είναι σαφές αν το καβούρι κατάλαβε πραγματικά τι έκανε, το βίντεο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει την προσοχή του κόσμου.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα