1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024


Η συλλογή Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τις προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με την υπογραφή και το όραμα του David Beckham, ένα όνομα διεθνώς αναγνωρισμένο για το απαράμιλλο στιλ του. Με την σφραγίδα της Safilo, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 είναι αφιερωμένη στους καταναλωτές που αγαπούν τον διαχρονικό σχεδιασμό, καθώς χαρακτηρίζεται από ανεπιτήδευτο Βρετανικό στιλ και κομψές λεπτομέρειες.

Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως, που δημιουργήθηκε με εξαιρετική δεξιοτεχνία, υψηλής ποιότητας υλικά, κομψά αρρενωπό σχεδιασμό και ξεχωριστές λεπτομέρειες, εμπλουτίστηκε με τα εμβληματικά μοντέλα της μάρκας που αυτή τη φορά επανερμηνεύονται με επίπεδο και λεπτό σχεδιασμό και εκφράζουν μια ανάλαφρη αίσθηση.

Εξασφαλίζεται απόλυτη ποιότητα όρασης, χάρη στους φακούς ανώτερης ποιότητας – που περιλαμβάνουν τους νέους φωτοχρωμικούς φακούς, οι οποίοι προσαρμόζουν το επίπεδο της σκίασης τους στις συνθήκες φωτός, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπουδήποτε στον κόσμο, ανεξάρτητα από την περίσταση – αλλά και στους φακούς από ορυκτό γυαλί και τους πολωτικούς φακούς, οι οποίοι ενισχύουν την ποιότητα όρασης.

Η κομψή χρωματική παλέτα, εμπνευσμένη από τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου, περιλαμβάνει κομψές αποχρώσεις του ροζ, του βιολετί, του πορτοκαλί καθώς και φυσικούς τόνους σε κοκάλινο εφέ ή ταρταρούγα.

Η Συλλογή Eyewear by David Beckham διαθέτει το χαρακτηριστικό στοιχείο Talisman, την εμβληματική σχεδιαστική λεπτομέρεια που αντλεί έμπνευση από τα φτερά ενός πουλιού και συμβολίζει τη δύναμη, την προστασία και την ελευθερία. Το στοιχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εμφανές από τη μετώπη και την πλαϊνή όψη των γυαλιών ως ξεχωριστό στοιχείο της συλλογής Eyewear by David Beckham. Επιπλέον, το μονόγραμμα DB έχει χαραχτεί με λέιζερ στον φακό.

Η Συλλογή Eyewear by David Beckham για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 διατίθεται παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Ιανουάριο 2024. Η συλλογή παράγεται και κατασκευάζεται από το Safilo Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

%ce%b7-eyewear-by-david-beckham-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba0

Με σύγχρονη αίσθηση και διακριτικές λεπτομέρειες, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως απευθύνονται σε άτομα που ξεχωρίζουν για το προσωπικό τους ύφος και ερμηνεία της μόδας, αντλώντας έμπνευση από παγκόσμια ινδάλματα. Σχεδιασμένα για ειδικές περιστάσεις τα γυαλιά της συλλογής είναι κατάλληλα τόσο για την ημέρα όσο και τη νύχτα και αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για τις στιγμές που είναι πραγματικά σημαντικές.

Η σειρά έχει εμπλουτιστεί με τα εμβληματικά μοντέλα που επανερμηνεύτηκαν με επίπεδο και λεπτό σχεδιασμό για να αποτυπώσουν μια ανάλαφρη αίσθηση, αλλά και καινούργια σχήματα από λεπτό ασετάτ.

Τα εμβληματικά, τολμηρά και κομψά γυαλιά ηλίου DB 7000/S στη νέα τους εκδοχή διαθέτουν πλέον επίπεδο και λεπτό σχεδιασμό για ανάλαφρη αίσθηση.

%ce%b7-eyewear-by-david-beckham-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba2

Τα τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από ασετάτ είναι το best-seller της συλλογής Eyewear by David Beckham . Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διακοσμείται στη μετώπη και στους βραχίονες από τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.

Αυτά τα στιλάτα, στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου από ασετάτ με γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» στη νέα τους εκδοχή διαθέτουν πλέον επίπεδο και λεπτό σχεδιασμό για ανάλαφρη αίσθηση. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διακοσμείται στη μετώπη και στους βραχίονες από τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.

%ce%b7-eyewear-by-david-beckham-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba4

Η εμβληματική κουλτούρα της μοτοσικλέτας εκφράζεται μέσα από ένα σύγχρονο αθλητικό γυαλί ηλίου σε σχήμα μάσκας από ασετάτ, με λεπτούς και ελαφρούς βραχίονες, σχεδιασμένο ειδικά για τέλεια εφαρμογή κάτω από κράνη μοτοσικλετιστών. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία, αποτελεί ένα διακριτικό στοιχείο αισθητικής και λειτουργικότητας στη σαρνιέρα.

Τα εμβληματικά, τολμηρά και κομψά γυαλιά οράσεως DB 7020 στη νέα τους εκδοχή διαθέτουν πλέον επίπεδο και λεπτό σχεδιασμό για ανάλαφρη αίσθηση.

%ce%b7-eyewear-by-david-beckham-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba6

Τα τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ, με τον τολμηρό και συνάμα διαχρονικό σχεδιασμό τους, είναι το best-seller της συλλογής Eyewear by David Beckham, και η νέα επίπεδη και λεπτή εκδοχή τους προσφέρει ακόμη πιο ελαφριά αίσθηση. Το μοντέλο διακοσμείται στη μετώπη και στους βραχίονες με τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.

Σύγχρονα γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από έντονο ασετάτ, σχεδιασμένα και για φακούς οράσεως, με λεπτούς και ελαφρούς βραχίονες από τιτάνιο, ένα εξαιρετικά ελαφρύ και υψηλής ποιότητας υλικό, που αποπνέουν αίσθηση και ύφος πολυτέλειας. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία, αποτελεί ένα διακριτικό στοιχείο αισθητικής και λειτουργικότητας στη σαρνιέρα.

Μοντέρνα στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως από έντονο ασετάτ, με γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» και λεπτούς και ελαφρούς βραχίονες από τιτάνιο, ένα εξαιρετικά ελαφρύ και υψηλής ποιότητας υλικό, που αποπνέουν αίσθηση και ύφος πολυτέλειας. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία, αποτελεί ένα διακριτικό στοιχείο αισθητικής και λειτουργικότητας στη σαρνιέρα.

TIMELESS ICONS

%ce%b7-eyewear-by-david-beckham-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba8

Με διαχρονικό και κομψό σχεδιασμό, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως της σειράς απευθύνονται σε καταναλωτές που αγαπούν τη vintage διάθεση στα αξεσουάρ. Αντλώντας έμπνευση από το βρετανικό στιλ, είναι ο ιδανικός συνδυασμός ρετρό και σύγχρονου, ενώ διαθέτουν νέους, άνετους και ελαφρούς βραχίονες.

Ανεπιτήδευτα κομψή, κλασική και σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, αυτή η σειρά γυαλιών περιλαμβάνει μοντέλα από μέταλλο και ασετάτ, με κοινό παρονομαστή την κορυφαία ποιότητα.

Αφιερωμένη στον εκλεπτυσμένο άνδρα, που παθιάζεται με τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και τις ξεχωριστές λεπτομέρειες, η σειρά παρουσιάζει καινούργια, λειτουργικά και ευέλικτα γυαλιά οράσεως που διαθέτουν clip-on εύκολης εφαρμογής με πολωτικούς φακούς, για ενισχυμένη ποιότητα όρασης.

Σύγχρονα γυαλιά ηλίου σε στρογγυλεμένο σχήμα από εξαιρετικά λεπτό ασετάτ, σχεδιασμένα και για φακούς οράσεως, με γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» και άνετους και ελαφρούς βραχίονες. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία, αποτελεί ένα διακριτικό στοιχείο αισθητικής και λειτουργικότητας στη σαρνιέρα.

%ce%b7-eyewear-by-david-beckham-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%ba10

Σύγχρονα στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως από εξαιρετικά λεπτό ασετάτ, με γέφυρα σε σχήμα «κλειδαρότρυπα» και άνετους ελαφρούς βραχίονες. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman – εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία, αποτελεί ένα διακριτικό στοιχείο αισθητικής και λειτουργικότητας στη σαρνιέρα.

Κομψά στρογγυλεμένα γυαλιά οράσεως από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι με βραχίονες από ασετάτ. Το μοντέλο είναι εξαιρετικά λειτουργικό και ευέλικτο χάρη στο clip-on εύκολης εφαρμογής με πολωτικούς φακούς ηλίου, για ενισχυμένη ποιότητα όρασης. Τα γυαλιά, που είναι εξαιρετικά άνετα λόγω της εύκαμπτης σαρνιέρας, διαθέτουν στη μετώπη και στους βραχίονες τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman, εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.

Διαβάστε επίσης

Τα must haves του καλοκαιριού που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Jelly sandals: Τα παπούτσια των ‘90s επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα