1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η νέα capsule συλλογή του Tommy Hilfiger είναι η επιτομή της αβίαστης καλοκαιρινής κομψότητας


Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη συλλογή και την καμπάνια Summer 2024, που έχει επιμεληθεί η παγκοσμίου φήμης fashionista Sofia Richie Grainge.

Μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία με τη Sofia, η capsule συλλογή “Sofia for Tommy” αποτελεί μια πρόσκληση να εξερευνήσετε τους κανόνες του καλοκαιρινού ντυσίματος, μέσα από ένα κοινό όραμα για αβίαστη κομψότητα. Ιδανική τόσο για παραθαλάσσιες αποδράσεις όσο και για κομψές διακοπές στην πόλη, αυτή η συλλογή εγγυάται ότι θα κάνει το πακετάρισμα για τις διακοπές πανεύκολο.

«Η καλοκαιρινή συλλογή του Tommy περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για την τέλεια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα», δήλωσε η Sofia Richie Grainge.

«Αυτή η επιλογή από κομψά, ελαφριά ρούχα για τις ζεστές ημέρες,  έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει το στυλ σας και να σας κάνει να νιώθετε ελεύθερη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η προσωπικά επιλεγμένη συλλογή μου για μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία. Η Sofia έχει ένα μοναδικό στυλ που εμπνέει μια ολόκληρη γενιά», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-capsule-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-tommy-hilfiger-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%840

Και πρόσθεσε. «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που βλέπω την καλοκαιρινή μας συλλογή μέσα από τη δική της οπτική, καθώς σε αυτό το edit βάζει τη δική της προσωπική πινελιά. Η χαλαρή και εκλεπτυσμένη γοητεία της παρουσιάζει ένα αυθεντικό όραμα για το αμερικανικό στυλ».

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-capsule-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-tommy-hilfiger-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%842

Η νέα συλλογή συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική της Grainge με το διαχρονικό Classic American Cool στυλ του brand. Η καλοκαιρινή κομψότητα εκφράζεται μέσα από ένα αέρινο midi φόρεμα με πλεκτές λεπτομέρειες, καθώς και ένα λινό σακάκι και παντελόνι.

Το λευκό πουκάμισο Oxford, τα μπλουζάκια varsity και το διπλής όψεως μπικίνι παραμένουν βασικά καλοκαιρινά είδη, ενώ οι τελευταίες τάσεις στα αξεσουάρ περιλαμβάνουν penny loafers, κομψά γυαλιά ηλίου και δερμάτινες τσάντες.

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-capsule-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-tommy-hilfiger-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%844

Η άψογα επιμελημένη καλοκαιρινή συλλογή της Sofia είναι μέρος μιας διετούς συνεργασίας ως brand ambassador της TOMMY HILFIGER Womenswear.

Με το αβίαστο στυλ της που εμπνέει μια ολόκληρη γενιά, η Sofia φέρνει μια ανανεωμένη προοπτική, φυσική αισιοδοξία και εκλεπτυσμένο γούστο στο Classic American Cool DNA της μάρκας για το καλοκαίρι του 2024 και έπειτα.

%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-capsule-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-tommy-hilfiger-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%846

Η συλλογή Summer 2024 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. 

Διαβάστε επίσης:

Η Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Swatch Essentials: Όλα τα νέα μοντέλα που προστίθενται στη συλλογή


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα