1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η νέα καμπάνια SKIMS έχει άρωμα Bridgerton


Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν της σειράς, μέρος δεύτερος, η εταιρία SKIMS της Kim Kardashian έκανε release την καινούρια της καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Nicola Coughlan. Η Coughlan εμφανίζεται, φορώντας τρία διαφορετικά φορέματα από τη συλλογή Soft Lounge της σειράς shapewear. Η Elizaveta Porodina φωτογράφισε την ονειρική καμπάνια, η οποία έχει ως κυρίαρχο θέμα παστέλ χρώματα και φλοράλ διακοσμητικά στοιχεία, όπως άλλωστε και το Bridgerton.

“Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στην τελευταία καμπάνια της SKIMS!” είπε η Coughlan σε δελτίο τύπου για την έναρξη. «Είμαι λάτρης των SKIMS από την αρχή τους. Ήταν η «στολή» μου για χαλάρωση από την πρώτη μέρα. Μου αρέσει που είναι μια μάρκα που κάνει τους πάντες να φαίνονται και να αισθάνονται καταπληκτικοί. Τα Soft Lounge είναι απίστευτα κολακευτικά, άνετα, τόσο απαλά και τόσο όμορφα. Είτε τα φοράω στο σπίτι είτε στα γυρίσματα, αισθάνομαι πάντα απίστευτα.»

Στο Instagram κράτησε τα πράγματα απλά με μια λεζάντα, γράφοντας: «Όλοι φοράνε @SKIMS».

Η Kardashian απευθύνθηκε επίσης στο casting για την επιλογή της Coughlan, λέγοντας στο δελτίο τύπου: «Όλοι ξέρουν ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής της Nicola και του Bridgerton από την αρχή, οπότε το να πρωταγωνιστήσει η Nicola στην καμπάνια μας Soft Lounge είναι μια κομβική στιγμή! Η Nicola αποτελεί έμπνευση στην οθόνη και όχι μόνο, και πραγματικά έδωσε ζωή στην καμπάνια με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά και την ενέργειά της».

Η Coughlan πόζαρε στο φακό φορώντας το μακρύ slip φόρεμα της σειράς σε πολλά χρώματα και τη μακρυμάνικη εκδοχή του σε γκρι.

Cover photo via Instagram / Elizaveta Porodina

Διαβάστε επίσης

Η Nia Vardalos στην Ελλάδα για την καμπάνια Greek Farms

Dita Von Teese… να την πιεις στο ποτήρι: Το αισθησιακό σόου στο Fashion Week του Παρισιού σε ποτήρι σαμπάνιας (vid)


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα