1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης παρουσιάζει επίσημα σήμερα το νέο ψηφιακό μουσείο


Την ολοκλήρωση των εργασιών για την υλοποίηση του ψηφιακού μουσείου ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με την επίσημη παρουσία να πραγματοποιείται σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ψηφιοποίηση και τεκμηρίωση Συλλογών και δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», αναφορικά με το Εκκλησιαστικό Μουσείο της Μητροπόλεως.

Κατόπιν τούτων ανακοινώνεται, ότι μεθαύριο Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης (Βογατσικού 7) και στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση του συγκεκριμένου έργου εκ των αρμοδίων Υπευθύνων.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα