1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στον λαό – Thestival


Φωτογραφία: Intime


06/02/2024

13:15

|


THESTIVAL TEAM

Για το θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και η οποία προγραμματίζεται για τις 15 Φεβρουαρίου ρωτήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή την εγκύκλιο που διαβάστηκε στους ναούς την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Ιερώνυμος είπε με νόημα ότι «η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στον λάο» κάνοντας λόγο για «φαεινές ιδέες» που «θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα».

«Μην ρωτάτε εμάς, να ρωτήσετε άλλους. Εμείς αυτό που είχαμε να πούμε και ζει η Εκκλησία και η Πατρίδα μας 2.000 χρόνια αυτό στηρίζουμε. Αυτοί που έχουν τις φαεινές ιδέες θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα. Η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στον λαό» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κ. Ιερώνυμου κατά την άφιξή του στη Μονή Πεντέλης στο συνέδριο για τον Άγιο Φώτιο.





Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα