1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Η αμήχανη στιγμή που ο Μίλτος Τεντόγλου αποφεύγει τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ


Χαμός γίνεται από χτες το βράδυ στα social media με το βιντεάκι στο οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου προσπερνά τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ που πάει να τον συγχαρεί, κατά την υποδοχή του μετά το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Στο βίντεο, ο πρωταθλητής του στίβου φτάνει στο ξενοδοχείο όπου τον περιμένουν μέλη της οικογένειάς του και της ελληνικής αποστολής, και φαίνεται να… αγνοεί τον Α’ Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, για να πάει να αγκαλιάσει πρώτα τον παππού του.

Παρά τις συζητήσεις που προκάλεσε το βίντεο, ο ΣΕΓΑΣ έγραψε σε ανάρτησή του πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».

«Η εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους αποτελεί μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού στίβου, η οποία έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την ομάδα» αναφέρει επίσης η ανάρτηση.

«“Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο”, δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα