1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Είχα ερωτική σκηνή με συμπρωταγωνίστρια κι ο σκηνοθέτης έφυγε από το δωμάτιο»


Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ένας από τους ηθοποιούς που σημάδεψαν την κινηματογραφική δεκαετία των 80s αλλά και την τιμημένη γενιά της βιντεοκασέτας. Ο γνωστός ηθοποίός έδωσε συνέντευξη στην  εκπομπή «Happy Day» του Alpha όπου και μίλησε για τη ζωή αλλά και την καριέρα του ενώ αναφέρθηκε και σε μια ερωτική σκηνή με συμπρωταγωνίστριά του, η οποία δεν άργησε να γίνει αληθινή!

«Είχα πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Εκεί μάλιστα, γινόντουσαν κάποιες ακρότητες, όπου σήμερα δεν θα έκανα. Την εποχή του ’80 είχα σχέση με μια κοπέλα όπου είχαμε μια ερωτική σκηνή σε μια ταινία κάτω από τα σκεπάσματα. Ήταν πολύ ζωντανή, πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης βγήκε έξω για διάλειμμα και μας άφησε μόνους στο δωμάτιο, ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να την σταματήσουμε γιατί είχαμε και κανονική σχέση», δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πρώην σύζυγό του αλλά και την επιλογή της να υιοθετήσει ένα παιδί, λέγοντας ότι: «η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Σερβία το οποίο ενισχύω και χρηματικά. Η φόρμα της υιοθεσίας που έχω κάνει δεν μου επιτρέπει να γνωρίσω το παιδί», ανέφερε.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα