1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε το φόρεμα που κοστίζει μόνο 13 ευρώ!


Αν έλαβες προσκλητήριο για γάμο και σου πέφτει από τα χέρια επειδή δεν ξέρεις τι να βάλεις, σου έχουμε μία κομψή και οικονομική λύση!

Μιας και η περίοδος των γάμων έχει ξεκινήσει και προβλέπεται να είναι μακρά μέχρι τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, σου έχουμε μια εντυπωσιακή πρόταση με ένα φόρεμα που θα το ευχαριστηθείς πολύ.

Τα σενάρια πολλά, είτε έχεις λάβει πρόσκληση για τον γάμο των φίλων σου last minute και δεν προλαβαίνεις να ψάξεις για να βρεις κάτι οικονομικό, είτε δεν θες να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε κάτι που θα βάλεις θεωρητικά μια φορά, είτε απλώς δεν θες να βάλεις όσα φορέματα έχεις από πέρυσι, πήραμε την πρωτοβουλία να βρούμε για σένα την τέλεια πρόταση. Δεδομένου ότι μιλάμε για την εποχή που διανύουμε, αυτό σημαίνει πως τα βαριά υφάσματα είναι εκτός συζήτησης, προτιμώντας τις ελαφριές υφές που ακροβατούν ανάμεσα σε άνοιξη και καλοκαίρι.

Όταν αρχίσαμε να κάνουμε το hard job της έρευνας αγοράς, δεν χρειάστηκε να ψάξουμε αρκετά, αφού το βλέμμα μας έπεσε πάνω σε ένα φόρεμα που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος για το εφαρμοστό, αμάνικο φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες από τα ZARA που θα γίνει το νέο σου “safe” φόρεμα για τους γάμους της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το ιδανικό φόρεμα ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους, ενώ το ντραπέ θα σε κολακεύσει αν δεν αισθάνεσαι ανετα με την περιοχή της κοιλιάς.

Παράλληλα, η ζωηρή απόχρωση θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ το σκίσιμο στο πλάι θα αναδείξει τη σέξι πλευρά σου. Το καλύτερο, φυσικά, είναι ότι το εν λόγω φόρεμα είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ.

Εφαρμοστό φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες, ZARA

%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%8c%cf%810

%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%8c%cf%812

%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%8c%cf%814

Διαβάστε επίσης:

Τελικά το φόρεμα της Κέιτ Μπλάνσετ ήταν δήλωση υπέρ των Παλαιστινίων;

Τα Alexander McQueen γυαλιά ηλίου είναι η πιο hot τάση για το φετινό καλοκαίρι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα