1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Δημοτικός υπάλληλος πήρε αναρρωτική και γύρισε 13 χρόνια μετά!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό αυτό που συνέβη στο δημαρχείο Μετεώρων με πρωταγωνιστή έναν υπάλληλο που απουσιάζει από την εργασία του λόγω αναρρωτικής άδειας εδώ και 13 χρόνια. Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα του trikalavoice μετά από το αιφνιδιαστικό αίτημα του δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου να του κοινοποιηθεί η λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και η αντίστοιχη αναφορά αποδοτικότητας από τους προϊσταμένους τους.

Μετά το αίτημα του Δημάρχου αποκαλύφθηκαν διάφορες ιστορίες εργασιακής τρέλας με την πλέον κωμικοτραγική να έχει πρωταγωνιστή έναν δημοτικό υπάλληλο που απουσιάζει από το 2011, λόγω αναρρωτικής άδειας.

«Δεν παίζουμε εδώ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, τονίίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα