1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Δεν ξέρω αν κάνω καλά»


Τις τελευταίες μέρες συζητείται έντονα στα social media σχετικά με την απόφαση της Ελένης Βιτάλη να ακυρώσει προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Ισραήλ. Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση τόσο των διοργανωτών όσο και του Ισραηλινού τραγουδιστή Shlomi Saranga, με τον οποίο θα συνεργάζονταν.

«Η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. […] Ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να τραγουδήσω με όποιον μισεί το Ισραήλ», έγραψε σχετικά σε ανάρτησή του ο Shlomi Saranga στα social media.

Tη θέση της Ελένης Βιτάλη στη συναυλία θα πάρει η Πίτσα Παπαδοπούλου η οποία δήλωσε επί του θέματος σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1: «αυτά συμβαίνουν στους καλλιτέχνες, δεν είναι κάτι που είναι να απαντήσεις ή να μην απαντήσεις. Δεν είμαι η πρώτη που θα πάει, ούτε η Βιτάλη θα ήταν η πρώτη και εγώ θα ήμουν η δεύτερη που θα πηγαίναμε στο Ισραήλ».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει ξαναπάει στο Ισραήλ η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως: «βεβαίως έχω ξαναπάει και έχουμε τραγουδήσει. Πολύ καλός είναι ο λαός, έρχονται στα μαγαζιά που δουλεύουμε».

«Δικαίωμά της δεν είναι της Ελένης; Να μην θέλει γιατί φοβάται;» πρόσθεσε η Πίτσα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας ότι: «δεν μπορώ να μπω στο πολιτικό κομμάτι εγώ. Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα