1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Δεν μπορώ την γκρίνια με πόδια»


Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια σε ένα σημείο της συνέντευξής της τόνισε ότι αγαπά ιδιαίτερα τις ατέλειες και τα ελαττώματα στους ανθρώπους γύρω της.

«Υπάρχουν ελαττώματα στους ανθρώπους που για κάποιους είναι τρομερά γοητευτικά. Δηλαδή, η παιδικότητα, η ανωριμότητα μπορεί για κάποιον άνθρωπο να είναι πάρα πολύ ενοχλητική. Για εμένα που είμαι με τα κουτάκια, αυτοί οι άνθρωποι με χαλαρώνουν» δήλωσε σχετικά η Ράνια Τζίμα.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής για το αν υπάρχει ελάττωμα με το οποίο δεν θα μπορούσε να συμβιώσει τότε η παρουσιάστρια είπε πως: «φρίκη, τραγωδία, δεν έχω χειρότερο από την τσιγγουνιά. Δεν τους μπορώ αυτούς τους ανθρώπους. Και τη “γκρίνια με πόδια δεν μπορώ”. Αυτοί που τα έχουν όλα στη ζωή τους και ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι. Είναι αυτή η “μαύρη τρύπα” μέσα στην καρδιά των ανθρώπων, αυτή του ανικανοποίητου, που θέλουν όλες τα λεφτά του κόσμου, όλες τις δουλειές του κόσμου».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα