1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

“Έχει τεθεί σε αργία” μετά τη σύλληψη για κλοπή ρολογιού – Thestival


Σε αργία έχει τεθεί ο Μέγας Αρχιμανδρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, μετά τα δημοσιεύματα για την προσαγωγή του στην Τουρκία μετά την κλοπή ρολογιού μεγάλης αξίας.

Ο Μέγας Αρχιμανδρίτης τέθηκε σε αργία με απόφαση του ίδιου του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, όπως διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο, και τονίζει ότι δεν θα προβεί σε καμία άλλη δήλωση, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση της κλοπής του ρολογιού.

Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου:

«Αναφορικά με δημοσιοποιηθείσα υπόθεση, στην οποία φέρεται να ενεπλάκη κληρικός του Οικουμενικού Θρόνου, από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου γίνεται γνωστό ότι με απόφαση της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, στον κληρικό αυτόν επιβλήθηκε, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, το πνευματικό επιτίμιο της αργίας, εν αναμονή της πλήρους διελευκάνσεως αυτής. Έως τότε το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν θα προβεί σε καμμία άλλη δήλωση».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα