1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Άρης Συμεώνογλου: Μετά το “The Voice”, κάνει το «Όνειρό του» πραγματικότητα!


Ο Άρης Συμεώνογλου ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ από μικρό παιδί είχε το “μικρόβιο”, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια μουσικών.

Τα ακούσματα του έχουν επιρροές από παλιά λαϊκά τραγούδια. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Κοκκινιά.

Πώς γεννήθηκε το «Όνειρό μου»

Ο ίδιος εξομολογείται την ιστορία, πίσω από το κομμάτι «Όνειρό μου» και αναφέρει: «Η γνωριμία μου με τον Γιώργο Κομνά μετράει περίπου 2 χρόνια, όταν το 2022 ένας κοινός γνωστός μας έφερε σε επαφή. Ο Γιώργος όταν έμαθε ότι τραγουδάω ζήτησε να με ακούσει και συγκεκριμένα σε ένα έντεχνο κομμάτι.

Στη συνέχεια ζήτησε στίχους από τον συνεργάτη του Γιώργο Πηλιανίδη και έτσι δημιουργήθηκε το Όνειρο μου. Αφού λοιπόν το έντυσε μουσικά και είχε ακούσει και τη δική μου φωνή, μου πρότεινε να το ηχογραφήσουμε και να το στείλουμε στον Πηλιανίδη. Εκείνος ενθουσιάστηκε τόσο από τη μουσική όσο και από την ερμηνεία και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε τη διαδικασία για την ενορχήστρωση του κομματιού.

Στην πρώτη ευκαιρία ο Πηλιανίδης κατέβηκε στην Αθήνα και γνωριστήκαμε και από κοντά. Κι από τότε υπάρχει μια καλή σχέση και επικοινωνία. Παράλληλα τον Νοέμβριο του 2022 ήταν η συμμετοχή μου στο the voice. Στην ενορχήστρωση και την μίξη του τραγουδιού υπογράφει ο Νίκος Κριτσέλης. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την inspiral PRO music®»

Ακούστε το τραγούδι

Κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες

Spotify: https://open.spotify.com/track/5a9pFpyVdypq9SXi95t0eU?si=7bcb2c1dd9f448ce

Apple music: https://music.apple.com/gr/album/oneiro-mou/1750868073?i=1750868075


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα