1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αγροτικα Νεα

Tραγωδία στο Λασίθι: «Είχαν γυρίσει τα μάτια του μόλις τον βάλαμε στην καρότσα»


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τις πρώτες στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τις μοιράιες μπαλωθιές

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο άσκησε ο εισαγγελέας Λασιθίου στον 32χρονο μπατζανάκη του άτυχου Γιώργου Νταγιάκου, ο οποίος δέχτηκε την μοιραία σφαίρα από το όπλο του στο Καθαρό Λασιθίου.

Ο 32χρονος που φέρεται να έριχνε μπαλωθιές σε κατάσταση μέθης, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 8 Ιουλίου. Συγκλονιστικές είναι την ίδια ώρα οι μαρτυρίες, για τις πρώτες στιγμές που εκτυλίχθηκαν, όταν ο 36χρονος Γιώργος Νταγιάκος, πατέρας ενός παιδιού, δέχθηκε στη θωρακική χώρα τη μοιραία σφαίρα από το πιστόλι που κρατούσε ο 32χρονος μπατζανάκης του, πατέρας τριών παιδιών, στη διάρκεια γλεντιού για κουρές στο Καθαρό Λασιθίου. Και οι δύο άνδρες, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας, ήταν «τύφλα» στο μεθύσι. Οι κούπες με το κρασί ανεβοκατέβαιναν, οι ώρες περνούσαν και οι συνδαιτημόνες όλο και περισσότερο διολίσθαιναν στη μέθη, γεγονός αδιαμφισβήτητο όπως επιβεβαιώνεται και από αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το cretalive.gr.

Οι δύο άνδρες δεν είχαν απλά παντρευτεί δύο αδερφές, ήταν και πολύ δεμένοι μεταξύ τους και έκαναν παρέα. Όταν ο 32χρονος άρχισε να πυροβολεί υπό γωνία, ενώ ήταν καθήμενος, μία από τις σφαίρες βρήκε τον 36χρονο, ο οποίος είχε σηκωθεί νωρίτερα. Πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός, στριγκλιές και ουρλιαχτά. Ο άνθρωπος που έσπευσε να μεταφέρει τον 36χρονο τραυματία στην καρότσα, φέρεται να είπε, ότι μόλις τον έβαλε στο αυτοκίνητο, είδε «τα μάτια του θύματος να γυρίζουν», όπως είπε χαρακτηριστικά και άρχισε να φωνάζει «πέθανε, πέθανε».

Μόλις άκουσε το «πέθανε», ο 32χρονος άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται και σύμφωνα με τις περιγραφές δεν ήξερε που πατούσε και πού πήγαινε, ενώ τραβούσε τα μαλλιά του. Άνδρες της παρέας τον πήραν και τον πήγαν σε κοντινή μάντρα να τον ηρεμήσουν, όσο δύο γυναίκες μετέφεραν τον αδικοχαμένο Γιώργο μέχρι την Κριτσά, για να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα. Από το βράδυ της Τετάρτης οι οικογένειες των δύο ανδρών βρίσκονται σε ισχυρό σοκ. Γονείς, αδέρφια, σύζυγοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε δύο αγαπημένες αδελφές, καθώς η μία έμεινε χήρα με ένα παιδί από το χέρι του άνδρα της άλλης.

Κοινοποιήστε το:


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα