1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Το καρέ της Naomi Campbell είναι η hot τάση της σεζόν


Το κοντό καρέ είναι πάντα από τις πιο καλοδεχούμενες τάσεις, γιατί μας δείχνει σούπερ ανανεωμένες, στυλάτες και -γιατί όχι;- νεότερες. Μακρύ ή πιο κοντό, wavy ή sleek, με αφέλειες ή φράντζα, με φιλάρισμα (layered) ή τελείως ίσιο (blunt), το καρέ είναι το κούρεμα που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφη και ανάλαφρη μέσα από δύο μαγικές κινήσεις.

Σήμερα όμως θα σου παρουσιάσουμε ένα πολύ στυλάτο καρέ, όπως το είδαμε τελευταία στη γαζέλα της πασαρέλας, τη Ναόμι Κάμπελ. Πρόκειται για ένα αρκετά κοντό καρέ, ικανό να εξασφαλίσει ελευθερία κινήσεων, αλλά και ιδιαίτερα πρακτικό και εύκολο στη διαχείρισή του (λούσιμο, καθημερινό styling κ.λπ). Αυτό βέβαια, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως οι επιλογές στο hair styling είναι περιορισμένες. Το αντίθετο μάλιστα. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να πειραματιστεί μ’ ένα sleek, wavy ή wet εφέ χωρίς να αφιερώσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ad-%cf%84%ce%b7%cf%82-naomi-campbell-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-hot-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%b6%cf%8c%ce%bd0Το καρέ της Ναόμι

Ένα καρέ με ασυμμετρίες που έχει ένα ανάλαφρο ύφος και όγκο, χαρίζει κίνηση και extra δόσεις στυλ.

Η Naomi Campbell με το νέο της hair look έκανε μία στιλάτη εμφάνιση στο party που διοργάνωσε ο οίκος Bulgari.

Φινετσάτο, chic και παράλληλα τόσο stylish θα είναι το κούρεμα της φετινής σεζόν και αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή, ίσως είναι η κατάλληλη καθώς είναι safe και αμέσως δίνει τύπο σε όλο το στιλ σας!

Φέτος, οι σταρ του Hollywood εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με τα μαλλιά τους ολοένα και πιο κοντά, δίνοντας πρώτες το παράδειγμα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, τολμώντας τις πιο daring και edgy εκδοχές του καρέ, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που όλες προτιμούσαν το μακρύ καρέ.

Διαβάστε επίσης

Μια μαύρη, διασκεδαστικά διεστραμμένη κωμωδία έρχεται στην πόλη

Λορένα Λευκοκοίλου: «Οι διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι μπορούν να συνυπάρξουν και να εμπλουτίσουν ο ένας τον άλλον»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα