1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Μόνο η Lady Gaga: Το απίστευτο καπέλο που φόρεσε στο κόκκινο χαλί της Μόστρα (vid)


Είναι γνωστή για τις τολμηρές εμφανίσεις της και κατάφερε για ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσει στο press tour του Φεστιβάλ της Βενετίας για την πολυαναμενόμενη ταινία Joker: Folie à Deux. Ποια άλλη, η Lady Gaga!

Η σταρ έφτασε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Christian Dior Haute Couture με εντυπωσιακές, ογκώδεις πτυχώσεις στο κάτω μέρος της φούστας, το οποίο συνδύασε με διαμάντια Tiffany & Co., τραβώντας τα βλέμματα όλων. Η επιλογή του μεγάλου, κρεμαστού διαμαντένιου κολιέ προσέθεσε μια επιπλέον δόση πολυτέλειας στην εμφάνισή της.

Αυτό, όμως, που πραγματικά ανέδειξε την εμφάνισή της και έκλεψε την παράσταση ήταν το επιβλητικό μαύρο δαντελένιο headpiece του διάσημου σχεδιαστή Philip Treacy.

Η Lady Gaga για ακόμη μια φορά απέδειξε την ικανότητά της να μετατρέπει το κάθε της outfit σε έργο τέχνης, μετατρέποντάς το σε κάτι το μοναδικό. Η επιλογή αυτού του θεαματικού headpiece δεν ήταν απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά ένα κομψό statement, το οποίο έδωσε έναν goth και μυστηριακό παράλληλα αέρα στην εμφάνισή της.

Lady Gaga είναι αυτή, μας έχει συνηθίσει άλλωστε στις εξτραβαγκάντζες, αρκεί να θυμηθεί κανείς το φόρεμα με τις σπαλομπριζόλες που φόρεσε στην απονομή των μουσικών βραβείων του MTV το 2010 και αποτελεί πλέον έκθεμα στο «Rock and Roll Hall of Fame Museum» στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης:

Ένα βιβλίο από την Άννα Καραμάνου που κάθε γυναίκα πρέπει να διαβάσει

Φεστιβάλ Βενετίας: Το beauty look της Αμάλ Κλούνεϊ έφερε την υπογραφή Έλληνα μακιγιέρ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα