1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Φτιάχνουμε σπιτικό παγωτό καρπούζι μόνο με τρία απλα υλικά


Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σπιτικό παγωτό που θα μας γλυκάνει και θα μας δροσίσει. Αν διστάζετε να το ετοιμάσετε, θεωρώντας δύσκολη τη διαδικασία, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξετε γνώμη!

Σας προτείνουμε μία υπέροχη και άκρως γευστική συνταγή για παγωτό καρπούζι που μπορείτε να φτιάξετε μόνο με τρία υλικά.

Υλικά

½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)

4 κ.σ. χυμό λεμονιού

4 κ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το μείγμα από πολύ λεπτή σίτα και στη συνέχεια το βάζουμε σε ειδικό δοχείο για παγωτό.

Μεταφέρουμε στην κατάψυξη περίπου για 5 ώρες. Πριν σερβίρουμε το παγωτό, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει.

Διαβάστε επίσης

Εύκολη συνταγή για γλυκό κεράσι- Το απόλυτο συνοδευτικό του γιαουρτιού και του… παγωτού!

Φτιάχνουμε απολαυστικό παγωτό παρφέ με γεύση καραμέλα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα