1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Φεστιβάλ των Καννών: Η εμφάνιση της Anya Taylor-Joy με παραμυθένιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί


Η Anya Taylor-Joy αναμφισβήτητα μαγνήτισε τα βλέμματα στο 77ο Φεστιβάλ των Καννών φέρνοντας αέρα old glam . Το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), η πρωταγωνίστρια του “Furiosa: A Mad Max Saga” έλαμψε με την εμφάνισή της στο Palais des Festivals, με μια strapless τουαλέτα του οίκου Dior στο χρώμα της άμμου και ένα εντυπωσιακό περιδέραιο.

Επέλεξε να εμφανιστεί με ένα αστραφτερό φόρεμα υψηλής ραπτικής σε χρώμα σαμπάνιας από τον οίκο Dior, με στράπλες κορσέ και μια φούστα που στηριζόταν από ένα τούλινο στρώμα από κάτω. Για να ετοιμαστεί το costume made φόρεμα της Anya Taylor – Joy χρειάστηκα 1.200 ώρες κεντήματος.

%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-anya-taylor-joy0

Το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή του φθινοπώρου του 1957 “Mexico» του Christian Dior, το οποίο φορούσε η Carmen Dell’Orefice σε μια φωτογραφία του Richard Avedon τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Η ηθοποιός φόρεσε εξίσου πολυτελή αξεσουάρ, κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από κοσμήματα του οίκου Tiffany & Co. Το κολιέ από πλατίνα περιείχε διαμάντια 68 καρατίων και τα δαχτυλίδια της ήταν από 15 καράτια το ένα.

Η Taylor-Joy συμπλήρωσε το beauty look της με ένα διαχρονικό κόκκινο κραγιόν και ένα περίτεχνο κότσο στα μαλλιά της, πλεγμένο σε σχήμα κόμπου.

%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-anya-taylor-joy2

Διαβάστε επίσης

Bobbi Brown x Kerri Rosenthal: Η ομορφιά είναι αγάπη

Τα καλύτερα καταστήματα Vintage στο Μιλάνο


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα