1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τank top: Πως θα το φορέσεις με τον πιο stylish τρόπο!


Και ποιος δεν έχει ένα λευκό ραντάκι στην ντουλάπα του; Αποτελεί ίσως το πιο υποτιμημένο item της γκαρνταρόμπας μας. Το λευκό tank top είναι το πιο viral κομμάτι της περσινής χρονιάς που όμως συνεχίζει σταθερά την παρουσία του στα social των αγαπημένων μας fashion girls που συνεχίζουν να επενδύουν σταθερά σε αυτό και το καλοκαίρι του 2024.

Η φρενίτιδα των fashion influencers ξεκίνησε με το πιο viral προϊόν της LOEVE για το 2023 όπως προκύπτει από τα κέρδη της εταιρίας, που κέρδισε την εμπιστοσύνη των fashionistas, αφού δεν απουσίαζε από καμία γκαρνταρόμπα. Φέτος brands όπως η PRADA και η Alaia το έχουν εντάξει στη συλλογή τους και εννοείται είναι sold out από το Μάιο.

Σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε, ο δημοφιλέστερος συνδυασμός αναδεικνύεται  εκείνος του tank top με maxi φούστα, ενώ διαχρονικό παραμένει το look. το τζιν παντελόνι, αφού, ταιριάζει ιδανικά με το tank top για casual και βραδινές εμφανίσεις.  Μπορούμε να πούμε πως το λευκό ήταν εκείνο που πρωταγωνίστησε σε όλα τα looks, ενώ extrabonus σε όσες το συνδύασαν με blazer για office look!

Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να φορέσεις το tank top με stylish τρόπο, συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές εμφανίσεις fashion insiders που ανέδειξαν το εν λόγω item, χαρίζοντάς σου όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου καλοκαιρινά looks.

Photo profil via Instagram / juliesfi

Διαβάστε επίσης

5 βιβλία που δεν πρέπει να λείψουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Η φαντασίωση των Μπένιφερ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα