1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αυτοβελτιωση

Το HeartMath στην Ελλάδα για ένα μοναδικό τριήμερο retreat με επίκεντρο την καρδιά


Ανακαλύψτε τη Δύναμη της Καρδιάς σας στο Πανευρωπαϊκό Συμπόσιο του Ινστιτούτου HeartMath στην Αθήνα

Η καρδιά μας δεν είναι απλά μια αντλία που διατηρεί τη ροή του αίματος στο σώμα μας. Η έρευνα του Ινστιτούτου HeartMath αποκαλύπτει ότι η καρδιά έχει τον δικό της μικρό εγκέφαλο, γνωστό ως “καρδιακός εγκέφαλος”, που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συνολική μας ευεξία. Πράγματι, η καρδιά εκπέμπει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι 60 φορές μεγαλύτερο από αυτό του εγκεφάλου και μπορεί να επηρεάσει τους γύρω μας.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ευρήματα του HeartMath είναι ότι οι καταστάσεις συναισθηματικής συνοχής, όπου η καρδιά, ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα ευθυγραμμίζονται, μπορούν να βελτιώσουν την ψυχική διαύγεια, να μειώσουν το άγχος και να ενισχύσουν τη συνολική υγεία μας. Με βάση αυτές τις πρωτοποριακές έρευνες, σας προσκαλούμε στο πρώτο πανευρωπαϊκό τριήμερο συμπόσιο του Ινστιτούτου HeartMath το οποίο γίνεται για πρώτη φορά. Έως τώρα, γινόταν μόνο ένα παγκόσμιο συνέδριο στο Κανκούν του Μεξικό, αλλά έπειτα από πιέσεις της ελληνικής διοργανώτριας εταιρείας αποφασίστηκε να δημιουργηθεί χωριστά ένα Ευρωπαϊκό Συμπόσιο που θα αφορά τους κατοίκους του μπλοκ και της μέσης ανατολής. Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου στο Dolce Attica Riviera της Wyndham στη Βραυρώνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ https://global-retreats.com/heartmath/

Advertisment

Το προωθητικό βίντεο της εκδήλωσης

Τι είναι το HeartMath;

Το HeartMath είναι ένα σύστημα τεχνικών και τεχνολογιών που στοχεύει στη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας μέσω της κατανόησης και αξιοποίησης της καρδιάς μας. Η μέθοδος HeartMath επικεντρώνεται στη σύνδεση καρδιάς-εγκεφάλου και βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν μια κατάσταση που ονομάζεται “συνοχή” – μια αρμονική κατάσταση όπου η καρδιά, ο νους και τα συναισθήματά μας είναι σε ευθυγράμμιση. Αυτή η συνοχή ενισχύει την ψυχική διαύγεια, μειώνει το άγχος και βελτιώνει τη συνολική υγεία.

Οι τεχνικές HeartMath περιλαμβάνουν αναπνευστικές ασκήσεις, οραματισμό και χρήση της τεχνολογίας βιοανάδρασης για την παρακολούθηση της μεταβλητότητας του καρδιακού ρυθμού (HRV). Μέσω της τακτικής πρακτικής, οι χρήστες μπορούν να μάθουν να διατηρούν την κατάσταση συνοχής ακόμα και σε συνθήκες στρες, ενισχύοντας έτσι την ανθεκτικότητά τους.

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το συμπόσιο;

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών και ιδιωτών που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και την επαγγελματική τους απόδοση. Επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, coaches, εκπαιδευτές, προπονητές και άλλοι ειδικοί που σχετίζονται με τη διαχείριση ανθρώπων μπορούν να εντάξουν τις τεχνικές HeartMath στην εργασία τους για να προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες τους. Παράλληλα, το συνέδριο είναι ιδανικό και για άτομα που επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτές τις τεχνικές για τον εαυτό τους, επιτυγχάνοντας καλύτερες επιδόσεις στη διαχείριση του στρες, στα αθλήματα, στη διαχείριση κρίσεων και γενικότερα στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Advertisment

Παγκόσμια επίδειξη της πρακτικής του HeartMath στο φεστιβάλ Burning Man το 2017

Το Illumina Project δημιουργήθηκε το 2017 στο φεστιβάλ Burning Man και αποτελεί μια καινοτόμα καλλιτεχνική εγκατάσταση που συνδυάζει την τέχνη, την τεχνολογία και την πνευματική ανάπτυξη. Το έργο αυτό είχε ως στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες μια διαδραστική εμπειρία, η οποία τους βοηθά να επιτύχουν μια κατάσταση συναισθηματικής συνοχής και εσωτερικής ηρεμίας. Μέσα από την ενσωμάτωση των τεχνικών HeartMath, το Illumina Project ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη σύνδεση καρδιάς-εγκεφάλου και να βιώσουν τις ευεργετικές επιδράσεις της. Η εγκατάσταση έχει προσελκύσει την προσοχή και τον θαυμασμό παγκοσμίως, λειτουργώντας ως ένα σύμβολο της σύγχρονης προσέγγισης στην προσωπική ανάπτυξη και την τεχνολογική καινοτομία.

Το Global Consciousness Project 2.0 επιχειρεί να μετρήσει την καρδιά της ανθρωπότητας

Το Global Consciousness Project 2.0 είναι η εξέλιξη ενός πρωτοποριακού εγχειρήματος που διερευνά τη σύνδεση μεταξύ της ανθρώπινης συνείδησης και της φυσικής πραγματικότητας. Αρχικά ξεκίνησε το 1998, το έργο αυτό συλλέγει δεδομένα από παγκόσμια δίκτυα τυχαίων αριθμογεννητριών (random number generators) για να μελετήσει πώς οι μαζικές συναισθηματικές αντιδράσεις επηρεάζουν την αταξία των δεδομένων. Στην ανανεωμένη του εκδοχή, το Global Consciousness Project 2.0 χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες και μεγαλύτερο αριθμό αισθητήρων για να παρακολουθήσει τις συλλογικές συναισθηματικές και συνειδησιακές αποκρίσεις σε παγκόσμια γεγονότα. Μέσω αυτής της καινοτόμου προσέγγισης, επιδιώκει να αποδείξει την ύπαρξη ενός συλλογικού πεδίου συνείδησης που ενώνει όλους τους ανθρώπους, προσφέροντας βαθύτερη κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ του νου και του κόσμου γύρω μας. Το Global Consciousness Project 2.0 αποτελεί μια γέφυρα ανάμεσα στην επιστήμη και την ονευματικότητα, ενθαρρύνοντας την ανθρωπότητα να αναγνωρίσει ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και αλληλερξαρτώμενοι. Συσκευές έχουν εγκατασταθεί πλέον και στην Ελλάδα και πρόκειται να αξιοποιηθούν για μετρήσεις κατά τη διάρκεια του συμποσίου τον Οκτώβριο.

Ποιος είναι ο Howard Martin;

Ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του HeartMath είναι ο Howard Martin. Ως ιδρυτικό μέλος του HeartMath και καταξιωμένος ομιλητής, ο Howard έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάδοση αυτής της καινοτόμου μεθόδου. Μέσα από τις διαλέξεις και τα βιβλία του, ο Howard έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, προσφέροντάς τους τα εργαλεία για να διαχειριστούν το άγχος και να επιτύχουν μεγαλύτερη προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Howard Martin έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει μιλήσει σε διεθνή συνέδρια, μοιράζοντας τις γνώσεις του για την επιστήμη πίσω από το HeartMath και τα οφέλη της συνοχής καρδιάς-εγκεφάλου. Το πάθος του για τη διάδοση αυτών των τεχνικών και η ικανότητά του να συνδέεται με το κοινό τον έχουν καταστήσει μια από τις πιο σεβαστές φωνές στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης.

Προωθητικό βίντεο για τους διεθνείς συμμετέχοντες

Τα Αποτελέσματα των Τεχνικών HeartMath

Η επιστημονική έρευνα που στηρίζει το HeartMath έχει αποδείξει ότι οι τεχνικές αυτές παράγουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα:

  • Μείωση του άγχους και της ανησυχίας: Οι τεχνικές HeartMath βοηθούν στη διαχείριση του άγχους, μειώνοντας την έκκριση των ορμονών του στρες όπως η κορτιζόλη.
  • Βελτίωση της συναισθηματικής ανθεκτικότητας: Οι ασκήσεις που προάγουν τη συνοχή ενισχύουν την ικανότητα του ατόμου να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ηρεμία και αυτοπεποίθηση.
  • Αύξηση της γνωστικής λειτουργίας: Η ενίσχυση της καρδιακής συνοχής βελτιώνει τη συγκέντρωση, τη μνήμη και την ικανότητα λήψης αποφάσεων.
  • Καλύτερη ποιότητα ύπνου: Οι πρακτικές HeartMath βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, προσφέροντας έναν πιο ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.
  • Ενίσχυση της δημιουργικότητας και της διαίσθησης: Με την επίτευξη συνοχής, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν πιο αποτελεσματικά την εσωτερική τους σοφία και να βρουν καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τι είναι το Inner Balance Sensor;

Το Inner Balance Sensor είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της μεθόδου HeartMath. Αυτή η συσκευή βιοανάδρασης συνδέεται με την εφαρμογή HeartMath και παρέχει άμεση ανατροφοδότηση για τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού σας (HRV). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να επιτυγχάνετε την επιθυμητή κατάσταση συνοχής πιο αποτελεσματικά.

Ο αισθητήρας Inner Balance είναι μικρός και εύχρηστος, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδέσετε στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας και να ανοίξετε την εφαρμογή HeartMath. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας επηρεάζουν τον καρδιακό σας ρυθμό και να μάθετε πώς να καλλιεργείτε μια πιο ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση.

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ο παλαιότερης τεχνολογίας σένσορας ο οποίος έχει αντικτασταθεί πρόσφατα με ακόμα μεγαλύτερη τεχνολογία αιχμής. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τον νέο σένσορα δωρεάν και θα κληθούν να τον εγκαταστήσουν στο κινητό ή στο τάμπλετ τους.

Ειδικές Προσφορές έως τις 30 Ιουνίου

H διοργανώτρια εταιρεία, προκειμένουν να διευκολύνει τη συμμετοχή του ελληνικού κοινού, προσφέρει μια αποκλειστική προωθητική προσφορά έως τις 30 Ιουνίου:

  1. Έκπτωση 300€ σε όλα τα inclusive πακέτα χρησιμοποιώντας τον κωδικό EARLYBIRD22
  2. Δώρο το Inner Balance Sensor αξίας 250€
  3. Εφ’ όρου ζωής πρόσβαση στην εφαρμογή HeartMath, αξίας 78€/έτος
  4. Δυνατότητα πληρωμής σε έως 3 δόσεις!

Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για να κλείσετε τη θέση σας https://global-retreats.com/heartmath/ ή να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα εάν προτιμάτε τη διευκόλυνση πληρωμής σε δόσεις

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο

Τ: 211 1821655 (Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 18.00) και στο Email: info@alternativemedia.gr

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα