1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Life Style

Το βίντεο που έφτιαξαν με τις αγαπημένες στιγμές από το ταξίδι τους στην Αθήνα


Οι Coldplay, έδωσαν στις 8 και 9 Ιουνίου, δύο μοναδικές συναυλίες μπροστά στο κοινό της Αθήνας, τις πρώτες τους στην Ελλάδα.

Πάνω από 120,000 κόσμος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να τους παρακολουθήσει και, όπως φάνηκε, το βρετανικό συγκρότημα δεν τους απογοήτευσε. Με τις μουσικές και τα τραγούδια τους, αλλά και τις συγκινητικές τους πράξεις στη διάρκεια των συναυλιών ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο τους περίμενε με αγωνία.

Μάλιστα, πέρα από το ΟΑΚΑ, ο Chris Martin και οι μουσικοί του προσκάλεσαν τους θαυμαστές τους στο Ηρώδειο, για να γυρίσουν μαζί ένα νέο video clip.

Λίγες ώρες αργότερα έκαναν μία ανάρτηση στα επίσημα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της οποία μοιράστηκαν τις καλύτερες στιγμές τους από την παραμονή τους στην Αθήνα.



Στιγμιότυπα από τις συναυλίες τους, το κοινό, την Ακρόπολη και το Ηρώδειο συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο, ενώ στα περισσότερα σχόλια διαβάζουμε ότι το κοινό θέλει το συγκρότημα να επιστρέψει.



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα