1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τα καλύτερα καταστήματα Vintage στο Μιλάνο


Το Vintage σαν αισθητική έχει το δικό του φανατικό κοινό. Είτε το αγαπάς και σου έχει κλέψει την καρδιά, είτε απλά το απεχθάνεσαι. Στέκεται σαν ένα είδος μόνο του, ανεξάρτητα από το σύμπαν της μόδας και πέρα ​​από τις τάσεις. Μπορεί να αντιπροσωπεύει μια επιθυμία για ανανέωση, τη μετατροπή του παλιού σε κάτι νέο και, πιο ποιητικά, τις εφηβικές ονειροπολήσεις που πραγματοποιούνται. Όμως, πού πραγματικά υπάρχει το καλύτερο vintage; Μα φυσικά στις μητροπόλεις της μόδας!

Οι λάτρεις του vintage γνωρίζουν πως δεν γίνεται να πάτε Μιλάνο και να μην περάσετε ένα μεσημέρι στα θρυλικά Vintage μαγαζιά της πόλης. Ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά, τα vintage μαγαζιά είναι ο λόγος που αξίζει να πεταχτείτε μέχρι το Μιλάνο!

Κρυμμένα σε γραφικά σοκάκια, πίσω από την Piazza Castello, ή σε απόσταση αναπνοής από τις Στήλες του San Lorenzo, τα vintage stores του Μιλάνου είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε αν αγαπάτε τη μόδα. Για να περιορίσουμε τα vintage highlights της πόλης, συγκεντρώσαμε σε έναν οδηγό τις καλύτερες vintage boutique στο Μιλάνο για να είστε οργανωμένες για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Cavalli e Nastri Vintage

Θα ξεκινήσω με το δικό μου αγαπημένο. Ένας θεσμός για vintage θησαυρούς του παλαιού glam. Yφάσματα, χρώματα και αρώματα, εναρμονίζονται στο Cavalli e Nastri που είναι ένα από τα πιο διάσημα vintage καταστήματα του Μιλάνου. Η boutique μοιάζει με μια ωδή στηn ιστορία της μόδας από καπέλα της δεκαετίας του 1920 à la Louise Brooks, μέχρι φούστες Corolle νοικοκυρών της δεκαετίας του 1950. Το poisonous glam του Versace και το intoxicated sexy της Gucci τη δεκαετία του 1990 έχει το δικό του corner, που αυτό και μόνο αρκεί για να πάτε στο Μιλάνο. Μια Μέκκα για σχεδιαστές και στυλίστες, η μπουτίκ έχει μια οικειότητα που θα περίμενε κανείς που έχει στο κέντρο της μια αίθουσα τσαγιού με απαλή jazz μουσική.

Madame Pauline Vintage

Το πιο διάσημο στην κατηγορία του. Θα βρείτε θησαυρούς στις καταπακτές της Madame Pauline Vintage που είναι ένας προορισμός τόσο για τους λάτρεις του vintage όσο και συλλέκτες ρετρό προϊόντων. Δελεάζοντας κάθε γενιά με τις προσφορές της, η μπουτίκ είναι ένα σημείο σταθμός στην πόλη που το επισκέπτονται it girls αλλά και γκριζομάλλες μιλανέζες με ασημί μαλλιά και καρφίτσα στο στήθος. Με προσεκτικά επιλεγμένες προσφορές, το κατάστημα δημιουργεί επίσης custom collections, όπως η Bandana, που έχει δημιουργηθεί από τις πιο πιστές θαμώνες της Madame.

Franco Jacassi Vintage Delirium

Σε μια αυλή στην αρχαία πλευρά του Μιλάνου και επιπλωμένο με βαριά έπιπλα εποχής, το Vintage Delirium του Franco Jacassi άνοιξε το 1985 και έκτοτε έχει γίνει μια από τις πιο μεγάλες συλλογές vintage ενδυμάτων στον κόσμο. Πέρα από αυτό, είναι επίσης ένα θησαυροφυλάκιο για τους ερευνητές της μόδας με την αρκετά μεγάλη ποικιλία υφασμάτων υψηλής ραπτικής. Η μπουτίκ διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή κουμπιών με περισσότερα από 50.000 σχέδια, καθώς και ένα αρχείο από περιοδικά, αντίκες και πολλά άλλα.

Groupies Vintage

Ένας προορισμός για όλους τους μαθητές και φοιτητές. Οι Groupies είναι ο παράδεισος του αντικομφορμιστή. Το μαγαζί εστιάζει στο street style, με έμφαση στις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Μέσα στα κιτάπια του θα βρείτε εμπριμέ κοντομάνικα, πουκάμισα και μπιζού που βγήκαν από τα παιδικά σας κόμικς. Είναι το τέλειο μέρος για να επιδοθείτε σε γεμάτες διασκέδαση αγορές.

PWC Milano

Κρυμμένο σε έναν παράδρομο της Piazza XXIV Maggio, το PWC Milano είναι η τοποθεσία για παιδιά κλαμπ στο Μιλάνο και όχι μόνο. Η γκάμα της μπουτίκ είναι συνεπής, αλλά όχι προβλέψιμη, προσφέροντας στην ομάδα των πιστών πελατών της τόσο το μεταξωτό φόρεμα εμπνευσμένο από την Cher Horowitz όσο και τις στάμπες με γραβάτα που φορούν με μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες. Το pièce de résistance είναι ο σταθμός αξεσουάρ, όπου διατίθενται στο εμπόριο βελούδινα καπό και υφασμάτινες καρφίτσες σε στυλ Regency, μαζί με μια ολική δερμάτινη εμφάνιση.

Bivio

Πολύ περισσότερο από ένα vintage κατάστημα. Στο Bivio μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε τα επώνυμα κομμάτια σας. Οι αγοραστές του καταστήματος αγοράζουν αποκλειστικά από ιδιώτες, επιλέγοντας κομμάτια ένα προς ένα και προσφέροντας στον πωλητή τη διπλή επιλογή να λάβει μετρητά ή ένα κουπόνι για να ξοδέψει στη μπουτίκ, κάτι που δεν θα ήταν δύσκολο να γίνει.

20134 Lambrate

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Via Ventura, το 20134  Lambrate άνοιξε τη boutique κάτω από μια ταμπέλα κουρείου της δεκαετίας του 1940. Είναι το σημείο εκκίνησης αν η γκαρνταρόμπα σας είναι ένα χάος. Στο εσωτερικό της μπουτίκ θα βρείτε ενδύματα του 20ου αιώνα να παρουσιάζονται σε ένα μανεκέν διακοσμημένο με αξεσουάρ της δεκαετίας του 1980. Και επειδή οι λάτρεις της μόδας τείνουν να αγαπούν την ομορφιά σε όλες τις μορφές της, υπάρχει μια γεμάτη χρώματα επιλογή επίπλων, όπως φωτιστικά, καρέκλες, βάζα και καθρέφτες.

Lo Specchio Di Alice

Αν και άνοιξε τη δεκαετία του 1990, το να μπεις στο Lo Specchio di Alice θα είναι σαν να βρίσκεσαι σε έναν κόσμο όπου η δεκαετία του 1960 δεν τελείωσε ποτέ. Οι αγοραστές θα βρουν αναμνηστικά του παρελθόντος, από ζώνες Cherokee έως ζωγραφισμένα στο χέρι μπουφάν bomber, από παπούτσια χορού, μέχρι μπότες ποδηλασίας. Είναι ένας χώρος για πραγματικούς εξερευνητές που μπορούν να περάσουν ώρες αναζητώντας την τέλεια αγορά ανάμεσα σε εκατοντάδες προσφορές.

Humana Vintage Milan

Το Humana, που διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών, βλέπει το vintage ως έναν τρόπο βιώσιμης ζωής. Στην πραγματικότητα, είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1998 και μέσω της πώλησης των μεταχειρισμένων ρούχων της, υποστηρίζει την εκπαίδευση , έργα αειφόρου γεωργίας, προστασίας της υγείας και κοινοτικής ανάπτυξης στην Ιταλία και όχι μόνο. Το κατάστημα κάνει πολλά περισσότερα από το να προσφέρει μεταχειρισμένα ρούχα. Στο Humana θα βρείτε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και είδη ιταλικής μόδας από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα.

Sous Vintage Shop

Άνοιξε το 2010 και βρίσκεται στην περιοχή Navigli, το Sous Vintage μεταφέρει την έννοια του μεταχειρισμένου στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας όχι μόνο αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και φιλοξενώντας συλλογές και εκδηλώσεις από νέους indie δημιουργικούς που ανακυκλώνουν πεταμένα υφάσματα και υλικά, ώστε να δημιουργηθεί κάτι νέο. Το μαγαζί ήταν το πνευματικό τέκνο της Eva Fiorucci και της Carolina Ferrari.

Διαβάστε επίσης

Bobbi Brown x Kerri Rosenthal: Η ομορφιά είναι αγάπη

Τα κρουασάν δεν είναι γαλλικά και η σάλτσα πίτσας δεν είναι ιταλική: Τα εθνικά πιάτα που δεν είναι από εκεί που νομίζετε


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα