1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Στον Σηκουάνα είδα και ένιωσα πράγματα που δεν θέλω να σκέφτομαι»


Μετά από ημέρες αναβολών, ο αγώνας για το τρίαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων τελικά έγινε, καθώς η Επιτροπή κατέληξε πως η ποιότητα των νερών ήταν κατάλληλη για να βουτήξουν με ασφάλεια οι αθλητές.

Η Γαλλίδα Κασάντρ Μπογκράν κέρδισε το χρυσό, παρ’ όλα αυτά, οι δηλώσεις της  Βελγίδας σταρ Ζολιέν Βερμέιλεν ήταν αυτές που συζητήθηκαν περισσότερο.

«Ήπια πολύ νερό. Αύριο θα γνωρίζουμε εάν αρρώστησα η όχι. Δεν έχει γεύση ούτε Coca-Cola, ούτε Sprite. Ενώ κολυμπούσα κάτω από τη γέφυρα ένιωσα και είδα πράγματα που δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι. Ο Σηκουάνας είναι βρόμικος εδώ και έναν αιώνα. Άρα δεν μπορούν να λένε ότι η ασφάλεια των αθλητών αποτελεί προτεραιότητα. Αυτά είναι βλακείες», δήλωσε η αθλήτρια του τριάθλου.

«Εάν ο αγώνας δεν είχε γίνει τότε θα ήταν ντροπή για τη διοργάνωση, το Παρίσι και τη Γαλλία. Έπρεπε να γίνει τώρα ή ποτέ.  Πλέον, ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν πάρα πολλοί άρρωστοι αθλητές. Πήρα προβιοτικά, ήπια ροφήματα, δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα. Προσπαθούσα να μην πίνω νερό, αλλά δεν τα κατάφερα. Όπως ακριβώς είχα την ιδέα να μην πέσω», πρόσθεσε η αθλήτρια, η οποία τελικά τερμάτισε στην 24η θέση.

Με πληροφορίες από Sun


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα