1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πισίνες για βουτιές στην πυρωμένη Αθήνα


Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, οι πισίνες της Αθήνας και των πέριξ ανοίγουν για ακόμα ένα καλοκαίρι για να μας προσφέρουν δροσερές βουτιές, ηλιοθεραπεία σε σαιζλόνγκ και δροσερά ροφήματα.

Διάλεξε την κοντινότερή σου και ετοιμάσου για πλάτσα πλούτσα (με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως).

Alma Club

Μεγάλης Του Γένους Σχολής 12, Άλιμος, τηλ: 21 0993 0031, 7€ καθημερινές, 10€ τα ΣΚ

Όμορφη, άνετη και σύγχρονα εξοπλισμένη, η πισίνα του αθλητικού πολυχώρου αποτελεί μία όαση δροσιάς για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις οικογένειες με παιδιά.

Acqua e Sole

Επτανήσου 8, Άλιμος, τηλ: 21 0984 1527, είσοδος 10€ καθημερινές και ΣΚ

Παραμένουμε Άλιμο και πιάνουμε ξαπλώστρα πλάι στις ιδανικές για γονείς με πιτσιρίκια, δύο πισίνες του Acqua e Sole, οι οποίες είναι ό,τι πρέπει για δροσερές βουτιές και παιχνίδι τις ημέρες του καύσωνα – και όχι μόνο.

Emmantina Hotel

Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα, τηλ: 21 0898 0683, είσοδος 15€ τις καθημερινές και 20€ τα ΣΚ, με επιλογή από καφέ, αναψυκτικό, συσκευασμένο χυμό, μικρό ποτήρι μπύρας, ποτήρι κρασί ή ένα παγωμένο κοκτέιλ

Το τετράστερο ξενοδοχείο της Γλυφάδας διαθέτει μια άκρως καρτποσταλική πισίνα στην οροφή του, ιδανική για βουτιές με σούπερ θέα, συνοδεία παγωμένης μπίρας, κρασιού ή κοκτέιλ από το κοντινό pool bar.

Club Πολύδροσο

Καψίλη 5, Πολύδροσο Αμαρουσίου, τηλ: 2106842666, είσοδος 13€ τις καθημερινές, 17€ το Σάββατο, 19€ την Κυριακή, με ρόφημα (καφές, αναψυκτικό ή μπίρα)

Φωλιασμένη στην καρδιά ενός καταπράσινου σκηνικού, η κρυστάλλινη πισίνα του Club Πολύδροσο σε περιμένει για δροσιστικές βουτιές και ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας στις ξύλινες σαιζλόνγκ της.

Mavili Beach

Τιμολέοντος Βάσσου 8, τηλ: 21 6200 7699, 90€ το σετ ξαπλώστρες δύο ατόμων, με καφέ ή ρόφημα, μπουκάλι νερό και πετσέτες

Στο κέντρο της πόλης, μια κρυφή «παραλία», μικρή και φουλ χαλαρωτική, σε περιμένει για βουτιές σε φόντο κυκλαδίτικο, με άμμο (ναι, με άμμο) και ξαπλώστρες, στην ταράτσα του Alexandros Hotel στην Μαβίλη.

Πισίνα

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, τηλ: 2104511324, είσοδος καθημερινές 15€, 20€ τα ΣΚ, με καφεδάκι η αναψυκτικό

Όνομα και πράγμα, το all day bar του Πειραιά που τόσο αγαπήθηκε από τα νιάτα, παραμένει στις επάλξεις προσφέροντας ανάσες δροσιάς με την μεγάλη του πισίνα, συνοδεία ωραίων σνακ και ροφημάτων.

Poseidon Hotel

Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, τηλ: 210 9872000, είσοδος στα 30€ τις καθημερινές και 40€ τα ΣΚ

Στον 8ο και τελευταίο όροφο του Poseidon Hotel η πισίνα του προσφέρει απλόχερα βουτιές και όμορφη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Εδώ λειτουργεί και το Skybar 360° το οποίο σερβίρει ωραιότατα καλοκαιρινά κοκτέιλ και σνακ.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα