1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Eλληνοτουρκικα

«Οι Ναπολέοντες της Ευρώπης ηττήθηκαν»-Δημήτρης Λιάτσος


«Οι Ναπολέοντες της Ευρώπης ηττήθηκαν». Ο Δημήτρης Λιάτσος σχολιάζει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και επισημαίνει ότι όσοι ευρωπαίοι ηγέτες ανέλαβαν να παίξουν το ρόλο του Βοναπάρτη, ηττήθηκαν με εκκωφαντικό τρόπο. Ο Μακρόν στη Γαλλία και ο Σολτς στη Γερμανία είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Μιλά για τις εξελίξεις στον πόλεμο Ρωσίας-Δύσης, ο οποίος στρατιωτικά δείχνει ότι έχει κριθεί προ καιρού. Μπορεί η Δύση και ειδικά οι ευρωπαίοι Ναπολέοντες να αποδεχτούν τα δεδομένα και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους προς μία διέξοδο; Μπορούν να το κάνουν ή είναι «ηγέτες»-όμηροι του παντοδύναμου κατεστημένου της δυτικής πολεμικής βιομηχανίας αλλά και άλλων πολλών ισχυρών συμφερόντων που βλέπουν στην Ουκρανία «χρυσές ευκαιρίες» κι όχι τους ανθρώπους που καθημερινά χάνονται; Ο Δημήτρης Λιάτσος απαντά και σε όσα είπε ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας για την ελληνική ομογένεια στη Μαριούπολη και στην περιοχή της Αζοφικής. Ο κ.Δένδιας περιέργως υποστήριξε σε συνέντευξη του ότι αυτή η ομογένεια πλέον δεν υφίσταται!

*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ΥοuTube.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα