1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Life Style

Μπραντ Πιτ: Έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας


Ο Μπραντ Πιτ σκέφτεται να γίνει ξανά πατέρας με την κοπέλα του Ινές ντε Ραμόν, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης του με τα παιδιά του, υποστηρίζουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Ο σταρ του Χόλιγουντ είναι ήδη μπαμπάς έξι παιδιών με την 49χρονη πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, αλλά έχει αποξενωθεί από τα παιδιά του μετά την πικρή μάχη του διαζυγίου τους. Τώρα πηγές ισχυρίζονται ότι ενώ ο 60χρονος Μπραντ Πιτ είναι συντετριμμένος από την κατάσταση δεν έχει αποκλείσει την ιδέα να παντρευτεί ξανά ή να αποκτήσει περισσότερα παιδιά.

Η κοπέλα του, Ινές, είναι 34 ετών και μια πηγή δήλωσε ότι τα νομικά προβλήματα με την Αντζελίνα «τους έφεραν πιο κοντά». Έχει υπάρξει «πραγματική πηγή παρηγοριάς» για τον Μπραντ, σύμφωνα με την πηγή.

Τι υποστηρίζουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου

Ισχυρίστηκε επίσης στη Daily Mail ότι ο Μπραντ Πιτ είναι «σύμφωνος» με το να κάνει μια νέα αρχή με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και φέρεται να της έχει πει ότι θα γινόταν «υπέροχη μητέρα». Έχει αναφερθεί σε εκείνη ως «υπομονετική», «χαλαρή» και με «εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ».

Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε το εξής: «Το να αποκτήσεσι περισσότερα παιδιά στη ζωή του δεν αποκλείεται. Η Ines είναι νέα και ο Brad είπε ότι είναι 100% σύμφωνος αν θέλει να κάνει παιδιά. Του αρέσει η ιδέα να φτιάξει μια ζωή με την Ines και τίποτα δεν είναι εκτός συζήτησης».

«Με άλλα λόγια, η σχέση τους είναι ομαλή και χωρίς δράματα. Είναι μαζί με την Ines για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από όλα όσα έχει περάσει με τα παιδιά του, θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις.

Ο Μπραντ δεν γίνεται νεότερος, οπότε είναι κάτι που θα ήθελαν μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα. Έχει αστειευτεί ακόμη και με το να κάνει τη σχολική διαδρομή στα 70 του και ελπίζει ότι θα εξακολουθεί να θεωρείται καρδιοκατακτητής», συνέχισε.

Τεταμένες οι σχέσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του

Η είδηση έρχεται καθώς οι εντάσεις φαίνεται να συνεχίζουν να είναι μεγάλες μεταξύ του Μπραντ Πιτ και ορισμένων από τα παιδιά του, και φαίνεται απίθανο ο ηθοποιός να συμφιλιωθεί ποτέ μαζί τους.

Ο Μπραντ Πιτ και η πρώην του, Αντζελίνα Τζολί, είναι γονείς έξι παιδιών: Maddox, 22 ετών, Zahara, 19 ετών, Shiloh, 18 ετών, Pax, 20 ετών, Knox, 15 ετών και Vivienne, 15 ετών. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η κόρη του Shiloh Jolie-Pitt κατέθεσε αίτημα να αφαιρέσει νομικά το Pitt από το όνομά της αλλάζοντάς το σε Shiloh Jolie.

Δεν έχασε χρόνο με την αίτηση για την αλλαγή, αφού κατέθεσε τα χαρτιά στα 18α γενέθλιά της, όταν ενηλικιώθηκε. Η Shiloh -που είναι η βιολογική κόρη του διάσημου ηθοποιού- είναι μόνο η τελευταία από τα αδέλφια που κάνουν γνωστά τα συναισθήματά τους για τον πατέρα τους.



Η μεγαλύτερη αδελφή της, Zahara, επέλεξε επίσης να αποβάλει το επώνυμο του διάσημου πατέρα τους. Σε ένα βίντεο που έγινε viral, η Zahara συστήθηκε ως Zahara Marley Jolie κατά τη διάρκεια της μύησής της στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha στο Spelman College πέρυσι.

Η Vivienne βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της δημοσιότητας πρόσφατα για την αποστασιοποίησή της από τον Pitt, χρησιμοποιώντας μόνο τη Vivienne Jolie σε ένα θεατρικό έντυπο για την παράστασή της στην ταινία The Outsiders. Το αν τα άλλα αδέλφια έχουν αλλάξει νομικά τα ονόματά τους παραμένει ασαφές.

Ο αδελφός τους Pax, είχε κάποια σκληρά λόγια για τον πατέρα του την Ημέρα του Πατέρα. Σε ένα πικρό μήνυμα στο διαδίκτυο, κατακεραύνωσε τον πατέρα του, αποκαλώντας τον «μ@@@@@».

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα