1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ελλαδα

Άλκης Δαυίδ: Αποζημίωση – μαμούθ $900 εκατ. για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης | Ειδησεις


Διαψεύδει ο Δαυίδ

Με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram ο κ. Άλκης Δαυίδ διέψευσε την ύπαρξη τέτοιας εντολής αποζημίωσης, αναφέροντας πως πρόκειται για fake news και ότι αποτελούσε απλά πρόταση ενός δικηγόρου

Αποζημίωση-μαμούθ 900 εκατ. δολαρίων καλείται να πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της Coca-Cola Άλκης Δαυίδ σε μια γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση. Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Άλκης Δαυίδ με αναρτησή του στα social media διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας εντολής αποζημίωσης, αναφέροντας πως πρόκειται για fake news και ότι αποτελούσε απλά πρόταση ενός δικηγόρου.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, οι ένορκοι του Λος Άντζελες επιδίκασαν σε μια γυναίκα αποζημίωση 900 εκατομμυρίων δολαρίων στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του κληρονόμου της περιουσίας της Coca-Cola, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.

Η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως Jane Doe στην αγωγή της κατά του Αλκιβιάδη “Άλκι” Δαυίδ, ισχυρίστηκε ότι παρενοχλήθηκε και βιάστηκε σε διάστημα τριών ετών, από το 2016 έως το 2019, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

«Είναι τόσο κατάπτυστα τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης. Βίασε την πελάτισσά μου ενώ δικάζεται σε άλλη υπόθεση», δήλωσε ο δικηγόρος της, Gary Dordick.

Ο δικηγόρος του Δαυίδ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλια την Τετάρτη.

Η απόφαση των ενόρκων, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία του Dordick, πιστεύεται ότι είναι «μία από τις μεγαλύτερες ετυμηγορίες για σεξουαλική επίθεση στην ιστορία”, είναι μόνο η τελευταία εναντίον του Δαυίδ. Έχει χάσει πολλές άλλες υποθέσεις σεξουαλικής ανάρμοστης συμπεριφοράς που έχουν ασκηθεί εναντίον του και ο ίδιος και οι επιχειρήσεις του έχουν κληθεί να καταβάλουν περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια σε συνδυασμένες αποζημιώσεις.

Ο Δαυίδ είναι γνωστός για την εταιρεία του Hologram USA, η οποία δημιουργεί ολογράμματα νεκρών διασημοτήτων. Το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών του έχει επίσης συμπεριλάβει πολυάριθμες υπηρεσίες διαδικτυακής ροής.

Η γυναίκα που μήνυσε τον Δαυίδ είναι ένα μοντέλο γύρω στα 30 που τον γνώριζε ως «μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και δισεκατομμυριούχο» όταν πήγε να εργαστεί γι’ αυτόν στην Hologram USA.
Από την αρχή της απασχόλησής της, η συμπεριφορά του David στο γραφείο ήταν ανησυχητική, ισχυρίστηκε η γυναίκα. Μια συνάδελφος είπε στη γυναίκα ότι ο Δαυίδ την είχε φιλήσει με τη βία, σύμφωνα με τη μήνυση. Και το 2016, η ενάγουσα ισχυρίστηκε ότι ο Δαυίδ προσπάθησε να τη φιλήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού εργασίας στο ιδιωτικό του νησί στην Ελλάδα, αλλά εκείνη απομακρύνθηκε και εκείνος ζήτησε συγγνώμη.

Απολύθηκε αργότερα εκείνο το έτος και δεν μίλησε ξανά με τον Δαυίδ μέχρι το 2018, σύμφωνα με την αγωγή. Στη συνέχεια, ο Δαυίδ της προσέφερε μια θέση εργασίας ως πρέσβειρα μάρκας στην εταιρεία του που παράγει κάνναβη, την Swiss-X.

Αφού αποδέχθηκε τη δουλειά, ο Δαυίδ κάλεσε τη γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου την έβαλε να δοκιμάσει κάτι που είπε ότι ήταν ένα προϊόν CBD, σύμφωνα με την αγωγή. Η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται μεθυσμένη και αποπροσανατολισμένη και ο Δαυίδ στη συνέχεια αυνανίστηκε και την ανάγκασε να αγγίξει το πέος του, σύμφωνα με τη μήνυση.

Τον Απρίλιο του 2019, η γυναίκα είπε ότι ο Δαυίδ τη βίασε σε ένα μικρό δωμάτιο κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης με παρόν το Doberman pinscher του, σύμφωνα με την αγωγή.

Με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram ο κ. Άλκης Δαυίδ διέψευσε την ύπαρξη τέτοιας εντολής αποζημίωσης, αναφέροντας πως πρόκειται για fake news και ότι αποτελούσε απλά πρόταση ενός δικηγόρου.

.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα