1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Ραντεβού μετά την καραντίνα: Τα ναι και τα όχι

Προφανώς, το να πιστεύεις ότι η ερωτική σου ζωή θα συνεχίσει ακριβώς όπως και πριν με την λήξη της καραντίνας είναι ουτοπικό. Υπάρχουν νέοι κανόνες πλέον, είτε τους ορίζει η Κυβέρνηση, είτε ο δικός μας εσωτερικός κώδικας ηθικής.

Εντάξει, δεν νομίζουμε να βγεις ραντεβού και να το περάσεις όλο με δυο μέτρα απόσταση. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πάμε να δούμε μερικά από τα ναι, και μερικά από τα μεγάλα όχι των ραντεβού στην εποχή μετά την καραντίνα.

Ναι στις βόλτες
Επειδή, εντάξει, τι άλλο να κάνετε; Μπαρ δεν έχει. Αλλά εφόσον η βόλτα είναι η πιο πιθανή λύση, βρείτε έναν τρόπο να την κάνετε πιο γκράντε. Πηγαίνετε στους αγαπημένους σας δρόμους, χαράξτε μια διαδρομή από μια περιοχή σε μια άλλη. Κάντε το διασκεδαστικό. Σε περίπτωση που ήσουν ήδη άτομο που λάτρευε τις βόλτες και τις προτιμούσε για ραντεβού, προφανώς αγνοείς αυτή την παράγραφο.

Όχι στις παραλίες
Δεν το λέμε επειδή θα πάνε όλοι και θα είναι επικίνδυνα. Παραλίες είναι, αποστάσεις μπορείτε να κρατήσετε. Το λέμε επειδή οι αθηναϊκές παραλίες είναι μακριά, άρα χρειάζεται αυτοκίνητο, και πρώτο ραντεβού να πας κάπου τόσο μακριά… Και αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο και το ραντεβού αποδειχτεί χάλια; Τι κάνεις; Η ασφάλεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Ναι στις βόλτες στις γειτονιές μας, όμως
Επειδή η μετακίνηση εντός Αττικής είναι κομματάκι πιο εύκολη, και τώρα είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις κάτι πρωτότυπο: Ξενάγησε το ραντεβού σου στην γειτονιά σου. Πηγαίνετε στα αγαπημένα σου σημεία, μοιράσου αναμνήσεις.

Όχι στα θερινά σινεμά
Ξεκάθαρα για το ότι το ραντεβού στο σινεμά είναι πάντα κακή ιδέα—δεν μπορείτε να μιλάτε. Εντάξει, και η σχετική πολυκοσμία.

Ναι στην ασφαλή απόσταση
(Το είπαμε απλά για να το πούμε, εντάξει.)

Όχι στην μιζέρια
Μην περάσεις το ραντεβού σου από ανάκριση της Γκεστάπο για το πόσο έβγαινε απ’ το σπίτι μέσα στην καραντίνα και ποιους έβλεπε. Αν σκοπεύεις να γίνεις αυτός ο τύπος, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις ραντεβού.

Ναι, όμως, στην γενικότερη κουβέντα για ασφάλεια
Μπορείς πάντα να φέρεις το θέμα της καραντίνας στην συζήτηση λιγότερο επιθετικά, μιλώντας για τον εαυτό σου. Αν μη τι άλλο, το να είστε και οι δύο όσο πιο σίγουροι γίνεται ότι φυσικά και κανείς σας δεν μπορεί να νοσεί, είναι ένα μπόνους.

Όχι στα «Έλα σπίτι μου καλύτερα»
Δεν λέμε να μην κάνετε σεξ, αν δεν θέλετε να κάνετε. Λέμε ότι ακόμα μετά από ενάμιση μήνα αποχής, είναι ωραίο να μην γίνεσαι λιγούρι. Μια καλή κουβέντα θα σου ανεβάσει την ψυχολογία περισσότερο από ένα απλό σεξ—άσε που η καλή κουβέντα κάνει συνήθως το σεξ καλύτερο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα