1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Λευκό παντελόνι: Το go-to item του καλοκαιριού


Το λευκό παντελόνι ανήκει σίγουρα στα essentials της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Ποιός είπε ότι το καλοκαίρι δεν φοράμε παντελόνια;

Προφανώς μέσα στους καύσωνες της Ελλάδας είναι πιο συνηθισμένο να επιλέγουμε φόρεμα, όμως κακά τα ψέματα όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε για το στιλ μας αναμφίβολα θα επιλέξουμε παντελόνι. Στις καλοκαιρινές εκδοχές του το συναντάμε σε πιο ελαφριά υλικά όπως βαμβάκι, λινό και αέρινο σατέν που προσφέρουν άνεση, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίζουν και το στιλ μας.

Το λευκό παντελόνι είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιρινού look και κάτι μου λέει ότι διαθέτετε ήδη τουλάχιστον ένα λευκό παντελόνι στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Μετά το τέλος του άρθρου πιστεύω θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία…

Μεγάλοι οίκοι φέτος όπως Acne, Hermès, Coperni και Fendi ένταξαν στη συλλογή τους το λευκό παντελόνι ως ένα item που ξεχωρίζει για τη διαχρονικότητά του.

Η διαχρονικότητά του και η elevated αισθητική που προσδίδει σε κάθε γυναικεία σιλουέτα μας κάνει να το λατρεύουμε και να το εμπιστευόμαστε ξανά και ξανά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το λευκό Givenchy κάπρι παντελόνι της Audrey Hepburn στο Funny Face ή τα striped trousersτης πριγκίπισσας Diana σε αγώνα πόλο το 1986;

%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%8c%ce%bd%ce%b9-%cf%84%ce%bf-go-to-item-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d0

Μία γρήγορη ματιά στα social media θα σας πείσουν πως το λευκό παντελόνι είναι το hot item της σεζόν.

Από λευκά denim παντελόνια που παρέχουν την ιδανική χαλαρή πινελιά και έχουν γίνει συνώνυμο της παριζιάνικης αισθητικής, μέχρι wide-leg παντελόνια που είναι αέρινα και ταιριάζουν ιδανικά για την εποχή.

Παρακάτω συγκεντρώσουμε τα πιο κομψά looks που ξεχωρίσαμε ώστε να σας πείσουμε πως το λευκό παντελόνι σας, αξίζει να έχει περίοπτη θέση στην καρδιά σας.

Μία επίσκεψη στους πιο stylish λογαριασμούς fashion insiders στο Instagram ήταν αρκετή για να βρούμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες outfits με λευκό παντελόνι, τις οποίες δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις recreate.

Cover photo via Instagram / hoskelsa

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θυμάται την Τελετή Έναρξης της Αθήνας με ένα εκπλητικό βίντεο

Το Blush Hack που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα