1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Δούκισσα Νομικού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι πανέμορφη


Πανέμορφη με όποιο χρώμα μαλλιών κι αν έχει, η Δούκισσα Νομικού, πριν λίγες μέρες μας ξάφνιασε πάντως με τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της. Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της hairlook μέσα από μια ανάρτηση.

Πολλές φορές έχει εμπνεύσει τις πιστές της θαυμάστριες και τις λάτρεις της μόδας με τις κομψές φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε τη νέα, τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της με πολλές φωτογραφίες από το Παρίσι.

Με ένα ζεστό καστανό

Η Δούκισσα Νομικού αποχωρίστηκε το ξανθό της look, που τη συνόδευε όλα αυτά τα χρόνια, και τόλμησε μια εντελώς διαφορετική απόχρωση. Επέλεξε ένα ζεστό καστανό χρώμα, το οποίο φωτίζει το πρόσωπό της και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

Η 37χρονη πόζαρε μπροστά στον φακό φορώντας ένα δερμάτινο τζάκετ, λευκό τοπ και μπλε τζιν, ένα look που μας θύμισε πολύ Cindy Crawford σε αντίστοιχη πόζα της. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν το ανανεωμένο χρώμα των μαλλιών της.

Το φυσικό αυτό χρώμα γλυκαίνει το πρόσωπό της και τονίζει τις αποχρώσεις της επιδερμίδας και των ματιών της. Επίσης φαίνεται να αφαιρεί πολλά χρόνια από την εμφάνισή της, προσφέροντας μια φρέσκια και νεανική αίσθηση. Δεν είναι λίγα τα σχόλια που την αναφέρουν ως «τουλάχιστον 16 ετών», αναγνωρίζοντας πόσο πολύ ταιριάζει το ανανεωμένο look της.

Δείτε το νέο hair look της Δούκισσας Νομικού


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα