1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Life Style

“Τα λάθη πρέπει να γίνονται, δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου”


Η αγαπημένη ηθοποιός, που σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά της, μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει κάτι στη ζωή της, αφήνοντας αιχμές για αποφάσεις του παρελθόντος.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ακόμα και αυτά που δεν ήταν σωστά τα έκανα, μάλλον για να μάθω. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Τα λάθη πρέπει να γίνονται, μόνο να μην είναι μοιραία. Όλα είναι μαθήματα ζωής» είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.


Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με κάποιον συμπρωταγωνιστή της, ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου».


Στον σύντροφό μου αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα

Πριν λίγους μήνες, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα, αποκαλύπτοντας: «Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και δεν τον πιέζω. Είναι το λιμάνι μου».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Κυριάκος Σκούρας



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα