1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Τουρίστας στη Λαμία στεκόταν ακίνητος επί 2 ώρες στο κέντρο της πόλης


Ένας Πολωνός τουρίστας το περασμένο Σάββατο στεκόταν με τις ώρες ακίνητος σαν στήλη άλατος στο κέντρο της πλατείας Διάκου στη Λαμία, αναστατώνοντας τους περαστικούς και προκαλώντας ανησυχία.

Σύμφωνα με το Lamia Report, ο 34χρονος άνδρας είχε στηθεί όρθιος μπροστά σε παγκάκι μέσα στον ήλιο από τις 08:30 το πρωί και παρέμενε ακίνητος σαν να μην είχε επαφή με το περιβάλλον. 

Ο 34χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» μαζί με γκρουπ, το οποίο θα αναχωρούσε σε λίγη ώρα με το λεωφορείο που ταξίδευαν.

Όταν τον πλησίασαν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου και κάποιοι περαστικοί ο νεαρός άνδρας δεν τους απαντούσε παραμένοντας ακίνητος.

Αμέσως εκλήθη το ΕΚΑΒ και η αστυνομία για βοήθεια, ωστόσο εκείνος αρνούνταν να καθίσει έστω και σε μια καρέκλα παρά τις εκκλήσεις των συνταξιδιωτών του και της ξεναγού, που ενημερώθηκαν και βγήκαν να βοηθήσουν.

Το περιστατικό κράτησε σχεδόν δυο ώρες και χρειάστηκε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους διασώστες, τους αστυνομικούς και την ξεναγό για να καταφέρουν να τον πείσουν να μπει στο ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στα Επείγοντα.

Ο 34χρονος νοσηλεύεται εωσότου η οικογένειά του φτάσει στην Ελλάδα για να τον παραλάβει.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα