1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αγροτικα Νεα

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 – ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου 2024 σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ – Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ… μπερδευτήκατε με τις ημερομηνίες πληρωμής; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει!

ΠΛΗΡΩΜΕΣ για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Οκτωβρίου 2024 και αναδρομικά με ποσά

Ανακαλύψτε πότε ακριβώς θα καταβληθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου 2024 για κάθε ταμείο και απαλλαγείτε από το άγχος της αναμονής.

Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου 2024 σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ

  • Αν είστε μισθωτός: Η σύνταξή σας θα καταβληθεί την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου (Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024).
  • Αν δεν είστε μισθωτός: Η πληρωμή θα γίνει την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου (Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024).

Εξαγγελίες Μητσοτάκη: Πάνω από 2.000.000 οι ωφελούμενοι από το εφάπαξ βοήθημα τα Χριστούγεννα – 2,2% έως 2,5% οι αυξήσεις στις συντάξεις

Πιο συγκεκριμένα

  • Ο ΟΑΕΕ θα τις καταβάλλει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
  • Ο ΟΓΑ θα τις καταβάλλει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα τις καταβάλλει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
  • Το ΙΚΑ θα τις καταβάλλει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα τις καταβάλλει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Το ΕΤΑΠ- ΜΜΕ θα τις καταβάλλει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Το ΕΤΑΤ θα τις καταβάλλει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Η ΔΕΗ θα τις καταβάλλει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Το Δημόσιο θα τις καταβάλλει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2024 όπως το Δημόσιο.
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Σεπτεμβρίου 2024 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – Τι θα δοθεί μέσα στο 2024- Ποσά και ταμεία

Ολοκλήρωση Πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι να Περιμένουν οι Αγρότες έως τα Χριστούγεννα 2024

Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2024, ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) αναμένεται να ολοκληρώσει μια σειρά πληρωμών προς τους αγρότες και κτηνοτρόφους. Οι πληρωμές αυτές αφορούν κυρίως τις ενισχύσεις που προκύπτουν από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και άλλες εθνικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2024!

Κύριες Κατηγορίες Πληρωμών:

  1. Βασική Ενίσχυση: Η βασική ενίσχυση αποτελεί ένα από τα κύρια εργαλεία στήριξης των αγροτών. Οι πληρωμές αυτές συνήθως γίνονται σε δύο δόσεις, με την πρώτη δόση να πραγματοποιείται το φθινόπωρο και η δεύτερη κοντά στα Χριστούγεννα.
  2. Πράσινη Ενίσχυση: Αυτή η πληρωμή αφορά τις ενισχύσεις για την εφαρμογή βιώσιμων γεωργικών πρακτικών. Και αυτή αναμένεται να καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα.
  3. Ενίσχυση Νέων Αγροτών: Αυτή η ενίσχυση αφορά τους νέους αγρότες και καταβάλλεται επίσης στο τέλος του έτους.
  4. Εξισωτική Αποζημίωση: Αφορά την αποζημίωση των αγροτών που δραστηριοποιούνται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. Οι πληρωμές για την εξισωτική αποζημίωση συνήθως ολοκληρώνονται τον Δεκέμβριο.
  5. Ενισχύσεις Συνδεδεμένων Καθεστώτων: Αυτές οι πληρωμές αφορούν συγκεκριμένες καλλιέργειες και παραγωγικές δραστηριότητες που συνδέονται άμεσα με την παραγωγή. Οι πληρωμές αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα Χριστούγεννα.

Προθεσμίες και Διαδικασία

Η διαδικασία πληρωμών είναι αυστηρά καθορισμένη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και οι δικαιούχοι ενημερώνονται σχετικά με τις πληρωμές τους μέσω των αντίστοιχων αγροτικών συνεταιρισμών ή των αρμόδιων αρχών. Είναι σημαντικό οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να διασφαλίσουν ότι έχουν καταχωρημένα σωστά τα στοιχεία τους στο σύστημα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Η ολοκλήρωση των πληρωμών μέχρι τα Χριστούγεννα έχει μεγάλη σημασία για τους αγρότες, καθώς αυτές οι ενισχύσεις συμβάλλουν σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών τους κατά την περίοδο των γιορτών και την προετοιμασία της επόμενης καλλιεργητικής περιόδου.

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΟΙ 6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΑΜΒΑΚΟΣ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα