1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εθνικα

Κυβέρνηση «παιδική χαρά» στη ΔΕΘ! Ο πρωθυπουργός δεν μπήκε στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ γιατί δεν ήταν εκεί ο Δένδιας


Από την εποχή που καθιερώθηκε να υπάρχει περίπτερο του ΥΠΕΘΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ -ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί- είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός δεν το επισκέπτεται! Συνέβη στην βόλτα που έκανε στη ΔΕΘ ο κ.Μητσοτάκης το πρωί.

Χαιρέτησε τους Αρχηγούς που ήταν εκεί και συνέχισε τη βόλτα του, για να παίξει και …ποδοσφαιράκι στα περίπτερα της τιμώμενης χώρας της ΔΕΘ που μαντέψτε είναι ξανά η Γερμανία!

Η εξήγηση που δόθηκε ανεπισήμως για την απροθυμία Μητσοτάκη να επισκεφθεί το περίπτερο του ΥΠΕΘΑ ήταν πως …απουσίαζε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας!!! Δηλαδή πήγαινε στο περίπτερο για να δει τον Δένδια ή για να στείλει ένα συμβολικό μήνυμα για τη στήριξη και το ενδιαφέρον του για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Άσχετα αν υπάρχουν αμφιβολίες και για τα δύο.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα