1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Life Style

Η Μαρία Μενούνος έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της


Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο και την κόρη τους Αθηνά.

Η Μαρία Μενούνος, ως Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική, επισκέφτηκε αρχικά στο υπουργείο Τουρισμού, όπου και συνάντησε την Έλενα Ράπτη με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στις φωτογραφιές που δημοσιεύτηκαν, είδαμε για πρώτη φορά και το πρόσωπο της κόρης της. Η μικρούλα είναι ένα καστανόξανθο και γλυκύτατο κοριτσάκι, μόλις ενός έτους.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει ένα γαλάζιο φορεματάκι και πέδιλα. Σημειώνεται ότι, η Αθηνά βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη τον περασμένο Απρίλιο σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αμερικής.

%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ad%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac0

Διαβάστε επίσης:

Γνωρίζοντας την Αθήνα: Από τo ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην καρδιά της πόλης – Μοναδικές περιηγήσεις

Η μεγάλη γιορτή της μπαρόκ μουσικής επιστρέφει στην Αθήνα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα