1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εθνικα

Εν ενεργεία καταδρομέας στο τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν!


Μήπως θα πρέπει να μας απαντήσει η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του πως γυναίκα εν ενεργεία Υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετεί σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας, βρίσκεται στον Αγ Δομίνικο και συμμετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι SURVIVOR του Τούρκου τηλεοπτικού αραγωγού  Atzun!!;

Κρίνεται χρήσιμο να επισημανθεί ότι η αίτηση άδειας άνευ αποδοχών για συμμετοχή σε τηλεοπτικό παιχνίδι σε εβδομαδιαία βάση απλά δεν υφίσταται!

Γιατί αλλιώς υπαρχουν πολλά στελεχη που έχουν οικονομικά προβλήματα και αν όλοι αυτοί βγουν αναφορά να πάνε στο τηλεοπτοκό παιχνίδι, «ζήτω που καήκαμε».

Εκτός αν η πολιιτκή και στρατιωτική ηγεσία θεωρεί ότι πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια λόγω και της ελληνοτουρκικής προσέγγισης! Τούρκοι στον ελληνικό αθλητισμό (ομάδα μπάσκετ ΠΑΟ) , Τούρκοι παραγωγοί στην ελληνική τηλεόραση, να στείλουμε κι εμείς μία καταδρομέα στο Survivor!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα