1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Είκοσι ενέσεις κεταμίνης σε τρεις ημέρες του είχε κάνει ο βοηθός του


Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες που άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» και ταλαιπωρημένος από τις καταχρήσεις Μάθιου Πέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον θάνατό του διώκονται τουλάχιστον πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ο επί χρόνια βοηθός του, Κένεθ «Κένι» Ιγουαμάσα, ο οποίος φέρεται να του έκανε την ένεση κεταμίνης που αποδείχθηκε μοιραία και του κόστισε τη ζωή του.

Στην ομάδα των κατηγορούμενων βρίσκονται επίσης ο Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένσια, και ο συνεργάτης του Δρ. Μαρκ Τσάβεζ, καθώς και η γνωστή ως «βασίλισσα της κεταμίνης» Τζασβίν Σάνγκα, οι οποίοι φρόντιζαν να τον προμηθεύουν με τη θανατηφόρα -σε μεγάλες δόσεις- ουσία.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάρτιν Εστράντα δήλωσε ότι ο Πέρι ξανάρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών το περασμένο φθινόπωρο. «Οι κατηγορούμενοι αυτοί επωφελήθηκαν από τα προβλήματα εθισμού του Μάθιου Πέρι για να πλουτίσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα για το θάνατο του ηθοποιού «αποκάλυψε την ύπαρξη ενός εκτεταμένου παράνομου εγκληματικού δικτύου, υπεύθυνου για τη διανομή μεγάλων ποσοτήτων κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι και σε άλλους».

Από την έρευνα των αρχών αποκαλύφθηκε πως συγκεκριμένα ο Ιγουαμάσα, του χορήγησε 20 ενέσεις κεταμίνης μέσα σε τρεις ημέρες, πριν τον θάνατό του!

Σοκ προκαλεί και ένα SMS που έστειλε ο Πλασένσια σε γνωστό του πρόσωπο για τον Πέρι. «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος» γράφει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «ας το διαπιστώσουμε».

Μάλιστα, ο Πέρι φέρεται να πλήρωνε χιλιάδες δολάρια για την κεταμίνη, που στην πραγματικότητα κόστιζε ελάχιστα.

O Πλασένσια, ο οποίος κινδυνεύει με κάθειρξη έως 120 ετών, επιμένει ότι είναι αθώος, ενώ ο Τσάβεζ παραδέχθηκε την ενοχή του και έκανε συμφωνία με τους εισαγγελείς.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ, BBC

 

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα