1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Τι συμβόλιζε ο «Χρυσός Ταξιδιώτης» στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων


Εμφανίστηκε ως δια μαγείας, ο μυστηριώδης Golden Voyager (Χρυσός Ταξιδιώτης) ηλεκτροδότησε το Stade de France. Ποιος κρυβόταν, όμως, πίσω από αυτό το φανταχτερό κοστούμι; Και ποια ήταν η κύρια έμπνευση πίσω από αυτό;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έφτασαν στο τέλος του, αλλά πρώτα χάρισαν αρκετή μαγεία. Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που βαφτίστηκε «Records», είδε την άφιξη ενός καλεσμένου που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον: Ο Χρυσός Ταξιδιώτης.

Εμπνευσμένος από τον θρυλικό χρυσό δίσκο που έστειλε στο διάστημα η NASA το 1977, αυτός ο φανταχτερός χαρακτήρας ενθουσίασε το κοινό στο Stade de France την Κυριακή 11 Αυγούστου.

Ποιος ήταν πίσω απο τη χρυσή στολή

Ενσαρκωμένος από τον χορευτή Arthur Cadre, ο Χρυσός Ταξιδιώτης καθήλωσε τα πλήθη των χιλιάδων θεατών από όλο τον κόσμο, στην Ολυμπιακή εγκατάσταση, όπου έλαβαν χώρα τα αγωνίσματα του στίβου και του ράγκμπι.

Ο διαγαλαξιακός αυτός ήρωας, που επινοήθηκε από τον Thomas Jolly (Τομά Ζολί), τον καλλιτεχνικό διευθυντή των τελετών έναρξης και λήξης, αποτελεί ένα τολμηρό νεύμα στην ταυτότητα του πλανήτη μας, το Χρυσό Voyager, έναν χρυσό δίσκο που περιστρέφεται στο διάστημα εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, με τα σκάφη Voyager 1 και 2.

Στο πλαίσιο της παράστασης, και ακολουθώντας το όραμα του Jolly, ο χρυσός χαρακτήρας προσγειώνεται σε μια κατεστραμμένη Γη, όπου βρίσκει τα απομεινάρια του Ολυμπισμού.

Διαβάστε επίσης:

Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων: Οι Ελληνες ευχαριστούν τους Γάλλους για την τιμή

DHEAS και Συμπληρωματική Χορήγηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα