1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

To Ευαγγέλιο των Σχέσεων: Δες ποιους 10 κανόνες πρέπει να τηρείς!


Ποιοι είναι οι 10 κανόνες που πρέπει να τηρείς ώστε να έχεις μια όμορφη και υγιή σχέση; Παρακάτω θα δεις τους πιο σημαντικούς κανόνες των σχέσεων!

#1. Ποτέ να μην αφήνετε να περνάνε 6 ή 7 μέρες χωρίς να έχετε δει ο ένας τον άλλον. Η επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι πρέπει να είναι συχνή.

#2. Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι θυμωμένοι ο ένας με τον άλλον. Προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί ώστε να πάτε για ύπνο μονιασμένοι.

#3. Μιλήστε έστω και για 10 λεπτά κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Εκείνη την ώρα μπορείτε να πείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας έχοντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά.

#4. Αφήστε στην άκρη τα κινητά και αφιερώστε ο ένας στον άλλον περισσότερο χρόνο.

#5. Μην κάνετε παράπονα για τον αγαπημένο σας σε τρίτους. Απευθυνθείτε κατευθείαν στον ίδιο.

#6. Οργανώστε τακτικά βραδινά ραντεβού μόνο για εσάς τους δύο.

#7. Μια μέρα τον μήνα μείνετε στο κρεβάτι οι δυο σας για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

#8. Μια φορά στους 4 μήνες οργανώστε ένα ταξίδι για τους δυο σας. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα ένα ταξίδι υπερπαραγωγή. Ακόμα και ένα διήμερο σε ένα κοντινό νησί ή μια άλλη πόλη θα σας ανανεώσει.

#9. Μιλήστε τακτικά στο τηλέφωνο και στείλτε μηνύματα ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις ώρες που είστε χωριστά.

#10. Βρείτε χρόνο και για τους φίλους σας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αποχωριστείτε ο ένας τον άλλον για κάποιες ώρες. Αυτή η απόσταση έστω και για 2-3 ώρες θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας και θα σας κάνει να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τον κοινό σας χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να του κάνεις τα παράπονά σου και να πετύχεις τον στόχο σου!

Δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να τον παντρευτείς; Μόλις διαβάσεις αυτό το άρθρο θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

5 tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν είσαι έτοιμη για νέα σχέση




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα